Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Συνεργασία: Ομπάμα εν όψει υποχρεώσεων Samaras …


Ο νυν «μεγαρομαξιμούχος», φερ’ ειπείν πρωθυπουργός της χώρας, o τολμηρός κι επιτυχής διασώστης του Τζέφρυ Μινέϊκο και της ληστρικής σπείρας του ΠΑΣΟΚ, ο «πρώτος τη τάξει» μνημονιακός πυλών κ.Antony Samaras, θα μεταβεί στις ΙΠΠΑ*
στις αρχές του ερχομένου Ιουνίου για το ετήσιο συνέδριο της «Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής», όπου και αφού ακούσει, κατόπιν θα …..μιλήσει.
Το γεγονός ότι έχει προσκληθεί σε μια συνάντηση ωσάν αυτήν δείχνει και την αρκούντως προχωρημένη σχέση του Mr Samaras με τους Σιωνιστικούς κύκλους, καθώς και την εκβάθυνση (….δίκην τάφου κατόπιν προσχεδιασμένης δολοφονίας) των σχέσεων μνημονιακής «ελλάδος»-Ισραήλ, τουλάχιστον με τυπικούς όρους, διότι ουσιαστικά τίποτε καλό δεν έχει απορρεύσει για την Πατρίδα από την προσέγγιση των ντόπιων πολιτικάντηδων με την Ιερουσαλήμ και τους Σιωνιστές. Πρέπει επίσης να επισημανθεί πως η ομιλία του ανεκδιήγητου Samaras προγραμματίσθηκε να εκφωνηθεί αμέσως μετά την επελθούσα αναθέρμανση κι εξομάλυνση των δήθεν «ψυχραμένων» σχέσεων Τουρκίας και Ισραήλ, έπειτα από «προσωπική παρέμβαση» του Προέδρου Ομπάμα, ο οποιος με την …. Συμφιλιωτική πρωτοβουλία του πέταξε στον βόθρο την σε βάθος επιδιωκόμενη (από τους σιωνόδουλους και ιουδαιολάγνους γραικύλους πολιτικάντηδες) «ελληνοϊσραηλινή προσέγγιση».
Βέβαια η άκριτη κι ενθουσιώδης αποδοχή της πρόσκλησης της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής από τον Antony, δίχως προηγουμένως να έχει εξασφαλιστεί η τυπική πρόσκληση κι’ από τον «Πρόεδρο Ομπάμα» (επίσης ανδράποδο των Σιωνιστών), ήταν εν τέλει βιαστικό λάθος και ματαιόδοξο τόλμημα κάποιας μεταναστευτικής μεσσηνιακής ματζιριάς που λέει : δεν με καλεί ο …. ηλιοκαμένος ο Ομπάμα, τώρα όμως που τα μεγάλα αφεντικά με καλέσανε να έρθω έξω από το σπίτι του να μιλήσω, τί θα κάνει ο ξιπασμένος, θα αναγκαστεί «εκ των πραγμάτων» να με δεχτεί ! Έλα όμως που οι Αμερικανοί (αράπηδες κι ασπρουλιάρηδες) με κάτι τέτοια μουλαρώνουν, παριστάνουν τους σπουδαίους και κοσμοκράτορες, και βαίνουν «by the book». Έτσι παρά το γεγονός ότι μικροί και μεγάλοι ομογενείς βαστάζοι του «μεγαρομαξιμούχου» έχουν λυσσάξει να πείσουνε τον Ομπάμα-boy να καλέσει τον Samaras, ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι σαφές, με αποτέλεσμα να υπάρχει επαρκής πιθανότητα να πάει μεν ο «έλλην» «πρωθυπουργός» δυο δρόμους από τον Λευκό Οίκο αλλά να «φάει πόρτα» μη μπαίνοντας στο «ιερό κτίσμα» των ΙΠΠΑ, γεγονός που συνεπάγεται και τον τυπικό μηδενισμό, όχι μόνον του διοπτροφόρου αμερικανοσπουδαγμένου «αλούμνου», αλλά και για μιαν ακόμη φορά του καταρρακωμένου τουρκοπροσκυνημένου Γραικυλιστάν !

Εδώ που βρίσκεται η δύσμοιρη Πατρίδα με το τριαδικό κράτος – ακράτεια της τριμερούς συγκυβέρνησης και την ολοκληρωτική υποταγή στις δυνάμεις της Διεθνούς Πλουτοκρατίας, αν ο Mr. Antony καταλάβει πως περνούν οι μέρες κι ο πολυφυλετικός πλανητάρχης Ομπάμα δεν τού’ χει μηνύσει το παραμύθι, ας προφασιστεί κάποιο οξύ και μυστηριώδες νόσημα (που θεραπεύεται όμως ταχέως, για να μη ξυνίσει στην ντόπια εκλογοαγορά) ή τέλος πάντων έναν τερατώδη φόρτο κοπιώδους εργασίας, για να μην πάει στην …. Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά με τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες. Έτσι θα απαλύνει κατά τι τον επικείμενο επιπλέον τραγελαφικό ευτελισμό. Ας στείλει «αντ’ αυτού» τον κολλητό του, τον μεταλλαγμένο «παλαιομπολσεβίκο» και επίτιμο Νεοϋρκέζο Χρύσανθο Λαζαρίδη, για να εκφωνήσει εκείνος την πανηγυρική ομιλία (αφού έτσι κι αλλιώς ο μίμος κυβερνήτη Antony είναι ήδη από καιρό ασφαλές «κοσέρ», αλλά επιπλέον ο μεταλλαγμένος θα την γράψει, οπότε προς τι η κωμικοτραγική θεατρική παρωδία;)

Θεόφραστος Παραδέλης

* ΙΠΠΑ : Το ορθό αρκτικόλεξο (αντί του ψευδεπίγραφου ΗΠΑ), που ορίζει την μεγάλη πλανητική δύναμη της βόρειας Αμερικής «Ιουδαιοκρατούμενες Πλουτοκρατικές Πολιτείες της Αμερικής»