Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Έλεγχος και των email των επιβατών στα ισραηλινά αεροδρόμια!


Ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο, ο διεθνής σιωνισμός μέσω οργανισμών, «ανεξάρτητων» αρχών, μη κυβερνητικών οργανώσεων και φυσικά κομμάτων, τάσσεται υπέρ των παράνομων μεταναστών, ξιφουλκώντας για τα δικαιώματά τους, στο κράτος του Ισραήλ τα πράγματα δείχνουν να είναι κάπως διαφορετικά.
 
Το τελευταίο έτος και μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, ο οποίος οδήγησε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στο ελληνικό κοινοβούλιο για να εκπροσωπήσει μισό εκατομμύριο Έλληνες, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης - και δη εκείνα της Αγγλίας- έχουν υιοθετήσει απόλυτα την παραμυθολογία της ελληνόφωνης Αριστεράς, σχετικά με την ξενοφοβία και τις ρατσιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα. Στόχος τους είναι να πλήξουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, δια της τρομοκράτησής του Ελληνικού Λαού, επιχειρώντας να του καλλιεργήσουν ένα «αίσθημα ενοχής», για την υποστήριξη την οποία παρέχει στους Έλληνες Εθνικιστές.

Στην πραγματικότητα, εκείνο το οποίο βρίσκεται επιμελώς κρυμμένο πίσω από τις λυσσώδεις αντιδράσεις, διεθνείς και εγχώριες, είναι το ίδιο κέντρο. Το ίδιο κέντρο το οποίο χρηματοδοτεί αφειδώς, συντονίζει και οργανώνει την πολεμική εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και κατ’ επέκταση του Λαού μας. Γραφικές φιγούρες της μαρξιστικής Αριστεράς αλλά και κοστουμαρισμένοι αρλεκίνοι της φιλελεύθερης ψοφοδεξιάς, συναγωνίζονται σε μια ιδιότυπη επίδειξη «αντιρατσισμού», προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια(και βεβαίως τα χρηματικά πακέτα) του σιωνιστικού παράγοντα. Τούτος ο σιωνιστικός παράγοντας, είναι εκείνος ο οποίος ελέγχει και την συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών δικτύων ενημέρωσης, κατασυκοφαντώντας το Κίνημά μας και κατηγορώντας την Ελλάδα για φαινόμενα ρατσισμού, τα οποία βεβαίως, υφίστανται μονάχα στη οργιώδη φαντασία βολεμένων αριστερούληδων.

Σε ολόκληρο τον κόσμο, το σιωνιστικό αυτό δίκτυο αντιρατσισμού, σπεύδει να υπονομεύσει τα εθνικά κράτη, απευθύνοντας κατά συρροή κατηγορίες για ξενοφοβία, ρατσισμό και αντισημιτισμό, πιέζοντας ουσιαστικά τις κυβερνήσεις να λάβουν αυστηρότερα μέτρα κατά του φαινομένου, υπό την πρόφαση της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών και λαθρομεταναστών. Στο μοναδικό κράτος του κόσμου, όπου απουσιάζει η κριτική για ρατσιστικά φαινόμενα και ξενοφοβία, όπου κανείς δε τολμά να θίξει τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών, είναι το κράτος του Ισραήλ.

Μετά την προώθηση ενός σκληρότατου αντιμεταναστευτικού νόμου, ο οποίος δίνει στις ισραηλινές αρχές το δικαίωμα να κρατούν δέσμιους μετανάστες για χρονικό διάστημα 3 ετών προτού τους απελάσουν, το ισραηλινό κράτος έρχεται ξανά να πρωτοτυπήσει, απαιτώντας από τους μη εβραίους επιβάτες οι οποίοι φθάνουν αεροπορικώς στα αεροδρόμια του Ισραήλ, να επιτρέπουν στις αρχές τον έλεγχο του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου!

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας του Ισραήλ, Shin Bet, προχώρησε σε αυτές τις συστάσεις προς την ισραηλινή κυβέρνηση, προκειμένου να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας ενάντια σε πιθανές απειλές. Κυριότερο των μέτρων αυτών, η υποχρέωση των ξένων υπηκόων οι οποίοι θα φτάνουν σε ισραηλινά αεροδρόμια, να επιτρέπουν στις αρχές του Ισραήλ την πρόσβαση στα προσωπικά τους email. Σε περίπτωση άρνησης, το κράτος του Ισραήλ θα τους απαγορεύει την είσοδο στη χώρα. Μάλιστα το μέτρο έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, με δυο αμερικανούς υπηκόους να έχουν ήδη υποβληθεί στο σχετικό έλεγχο.

Σημαντική παράμετρος της είδησης αυτής, το γεγονός πως οι ισραηλινές αρχές δε ζητούν τον κωδικό πρόσβασης των ηλεκτρονικών λογαριασμών των ξένων υπηκόων, αλλά τους υποχρεώνουν να μπουν οι ίδιοι στους λογαριασμούς τους. Κατόπιν, οι υπεύθυνοι ασφαλείας προχωρούν σε εκτεταμένη έρευνα, προκειμένου να εντοπίσουν λέξεις ή φράσεις κλειδιά(Παλαιστίνη, εβραίοι κλπ), οι οποίες θα καταστήσουν κάποιο άτομο ύποπτο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αμερικανοί οι οποίοι υπέστησαν τον έλεγχο, υποβλήθηκαν σε ένα πεντάωρο ερωτήσεων, το οποίο ακολούθησε ένα τρίωρο αναμονής, μέχρι να τους ανακοινωθεί επίσημα ότι δε τους επιτρέπεται η είσοδος στο Ισραήλ. Εξάλλου, η δυνατότητα απέλασης εκείνων οι οποίοι θα αρνηθούν τον έλεγχο των email τους, έχει ήδη εγκριθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα του Ισραήλ.

Η σχετική ανακοίνωση του μέτρου, αναφέρει πως «κυρίαρχος παράγοντας είναι η ασφάλεια των πολιτών και του κράτους», ενώ σε παρόμοιους ελέγχους θα υποβάλλονται και όσοι επιθυμούν να εισέλθουν στο Ισραήλ από τους συνοριακούς σταθμούς.

Ακούσατε έστω και μία διεθνή φωνή κατά του Ισραήλ για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Είδατε καμία καταδίκη από τους διεθνείς οργανισμούς; Αντιληφθήκατε καμιά διεθνή εκστρατεία της ύπατης αρμοστείας ή μη κυβερνητικών οργανώσεων κατά του ξενοφοβικού και εκβιαστικού αυτού μέτρου; Διαβάσατε έστω και ένα άρθρο ή παρακολουθήσατε έστω κάποιο ρεπορτάζ σε κάποιο από τα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα το οποίο να κατηγορεί το ισραηλινό κράτος για ρατσισμό; Όχι! Και φυσικά ούτε πρόκειται να ακούσετε, να δείτε, να διαβάσετε, διότι ακριβώς ο αντιρατσισμός είναι η κορυφαία πράξη επίθεσης του σιωνιστικού ρατσισμού κατά των λαών!