Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 
Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της Τ.Ο Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013. Συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος μάς τίμησαν, για μια ακόμη φορά, με την παρουσία τους προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία της Συναγωνίστριας Ε. Δημοπούλου, η οποία, παρουσία του Συναγωνιστή και Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, μας μίλησε για τον κίνδυνο της εξάπλωσης του Ισλάμ στην Ευρώπη.



   Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, το μεγαλύτερο μέρος του λαθρομεταναστευτικού κύματος είναι πιστοί οπαδοί του Ισλάμ. Ο κίνδυνος για τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας είναι πλέον φανερός, καθώς ένα μεγάλο μέρος του ιερού κλήρου των Χριστιανών είναι φιλικό, δυστυχώς, προς το Ισλάμ. Γι’ αυτό πρέπει να οργανωθούμε όλοι μας σαν αδέλφια και να δώσουμε μία τελική λύση στο πρόβλημα αυτό. Η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον κίνδυνο της πληθυσμιακής αλλοίωσης ο οποίος συντελείται εδώ και χρόνια όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.


   Η υπογεννητικότητα του λευκού πληθυσμού έδωσε «έδαφος», στο να αναπτυχθεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες μία νέα πυρηνική βόμβα! Ο Σιωνισμός για ακόμη μία φορά επεδίωξε να εξαφανίσει το θρησκευτικό συναίσθημα από τις ρίζες της φυλής μας. Ο Χριστιανισμός όμως δεν είναι μόνο ένα συστατικό στοιχείο του Ελληνικού Έθνους αλλά και της Ευρώπης. Η Συναγωνίστρια έκλεισε την ομιλία της υπογραμμίζοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Για όλους εμάς τους Χρυσαυγίτες που βρισκόμαστε στον πυρήνα της Ιστορίας, πνέει πλέον ένας άνεμος διαφορετικός και καθαρός. Ένας άνεμος που θα σαρώσει και θα κατατροπώσει όλο το Ισλάμ – σιωνιστικό καθεστώς. 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!