Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ιστορίες δημοσιογραφικής τρέλας: Η Χρυσή Αυγή προσηλυτίζει μουσουλμάνους!

Η προσπάθεια συκοφάντησης και φίμωσης των θέσεων και των δράσεων της Χρυσής Αυγής από τα αργυρώνητα ΜΜΕ έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδου διαστρέβλωσης και γελοιότητας που μπορεί να εξηγηθεί πια μόνο με όρους της ψυχιατρικής.


Οι κακόμοιροι ξεπουλημένοι δημοσιογραφίσκοι που αναπαράγουν λάσπη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχουν φτάσει στο ναδίρ της αξιοπιστίας και της αντικειμενικότητας που αν διαθέτουν έστω την ελάχιστη τσίπα, θα έπρεπε να μην μπορούν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Τελευταίο δείγμα δημοσιογραφικής τρέλας (που δυστυχώς δεν θα είναι το τελευταίο) εντοπίσαμε στον χθεσινό "Επενδυτή" που φιλοξενεί ένα δισέλιδο αφιέρωμα για την διείσδυση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία με τίτλο: "Σπέρνουν μίσος στα σχολεία, θα θερίσουμε θύελλες". Ειλικρινά, δεν αξίζει ο κόπος να ασχοληθούμε σοβαρά με το παραλήρημα του συντάκτη που μας παραπέμπει στο πρόσφατο παραμύθι της "Ελευθεροτυπίας" για τον... Νιγηριανό Χρυσαυγίτη.

 Πέραν του γεγονότος ότι πηγές του... αντικειμενικού ρεπορτάζ είναι δυο καθηγητές με τα αρχικά τους και η κυρία Αγγέλικα Σαπουνά, εκπαιδευτικός και μέλος του τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ (πιο "αντικειμενικός" πεθαίνεις), θα σταθούμε μόνο στην αναφορά για το πως στρατολογεί "νεοσύλλεκτους" η Χρυσή Αυγή στα σχολεία. σύμφωνα με τον Χρήστο Κ.: "Υπάρχει ένας τρόπος ιεράρχησης των νεαρών μελών και μέσω εθνικοτήτων. Αλβανικής, ρωσικής καταγωγής -ως επί το πλείστον-, αλλά και μουσουλμάνων."

Πολύ Φατμαγκιούλ και Σουλεϊμάν πρέπει να βλέπει ο συντάκτης, γιατί το μόνο που δεν μας είπε είναι ότι είδε Χρυσαυγίτες με τουρμπάνια! Τον παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού με την γνωστή προτροπή: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!