Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ασυδοσία τέλος: Πρωτοβουλία Χρυσής Αυγής για την ακύρωση της τροπολογίας της ντροπής



Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Αγώνα που δίνει εντός και εκτός Κοινοβουλίου για την ανατροπή του σάπιου καθεστώτος των πολιτικάντηδων που έχει παραδώσει την χώρα στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους κατέθεσε τροπολογία για την ακύρωση της τροπολογίας της ντροπής που αθωώνει τους τραπεζίτες για τα δάνεια - σκάνδαλα στα κόμματα.




ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

«Σύσταση Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας και άλλες διατάξεις».

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Είναι γεγονός ότι η Συγκυβέρνηση λειτουργεί υπό καθεστώς αδιαφάνειας και προς ζημίαν του ελληνικού λαού. Το συμπέρασμα αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η προκλητική σπουδή του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να αποδεχθεί (λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της επί των άρθρων συζήτησης του σχεδίου νόμου «Διαμόρφωση φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις και άλλες διατάξεις» την Πέμπτη 04 Απριλίου 2013) την εκπρόθεσμη τροπολογία τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με γενικό αριθμό 390/04-04-2013. Η τροπολογία αυτή παρέχει ασυλία στους τραπεζίτες για την κακοδιαχείριση των χρημάτων των ελλήνων πολιτών και την χορήγηση παράνομων δανείων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε νομικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και σε Κοινοβουλευτικά Κόμματα τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς. Συνεπώς, παρίσταται αναγκαία η κατάθεση τροπολογίας για την κατάργηση το ταχύτερο δυνατόν της κατάπτυστης αυτής διάταξης.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΆΡΘΡΟ…
Καταργείται από τη στιγμή που ίσχυσε η διάταξη του άρθρου 78 του νόμου «Διαμόρφωση φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις και άλλες διατάξεις».