Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΤΟ ΚΚΕ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!


Αύριο Πρωτομαγιά, οι επαγγελματίες κομμουνιστές του ΚΚΕ θα κατέβουν στους δρόμους και θα κραυγάζουν πως «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», «όχι στις απολύσεις» κ.τ.λ.
Όχι όμως του δικού τους –των επιχειρήσεών τους- τον εργάτη, που δε διστάζουν να τον πετάνε στο δρόμο και μάλιστα τις παραμονές της Πρωτομαγιάς!

 Έτσι, μετά από μια μικρή ανάπαυλα λόγω του συνεδρίου, η γκιλοτίνα ξανάπιασε δουλειά και τρείς ακόμα δημοσιογράφοι του «Ριζοσπάστη» προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των απολυθέντων. Πρόκειται για τους Γ. Μιχαηλάρη, Π. Κακαλή και Γερ. Χολέβα. Οι δυο πρώτοι ήταν μεταξύ αυτών που αντέδρασαν στις προηγούμενες απολύσεις που έγιναν και προσέφυγαν στην ΕΣΗΕΑ (τώρα τα κονόμησαν…) μαζί με άλλους δώδεκα συναδέλφους τους και είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα γιατί το ΚΚΕ τους είχε έξι μήνες απλήρωτους, ενώ ο τρίτος ήταν μεταξύ των διαφωνούντων που αρθρογράφησαν στον προσυνεδριακό διάλογο ασκώντας κριτική στην ηγεσία. Ήδη, ο συνολικός αριθμός των απολυθέντων εργαζομένων στον «Ριζοσπάστη», ανέρχεται στους δέκα επτά κι όπως λέγεται έχει και συνέχεια το πράγμα.

Αυτοί είναι οι δήθεν υπερασπιστές των εργαζομένων, οι πιο μανιασμένοι εχθροί του λαού. το πιο μακρύ χέρι του συστήματος της δυστυχίας μας, που πρώτοι απ’ όλους τους εργοδότες εφαρμόζουν στις επιχειρήσεις-σφαγεία τους, τους πιο απάνθρωπους και αντιλαϊκού νόμους που με περισσή υποκρισία στη βουλή κατακεραυνώνει! Κάντε τους στην πάντα, απομονώστε τους μια για πάντα!

ΠΗΓΗ: Εθνικισμός.net