Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: αναβολή τουρκοσήριαλ την Μεγάλη Εβδομάδα


Οι δυναμικές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής την 25η Μαρτίου ενάντια στην τουρκολαγνεία των τσοντοκάναλων, έπιασαν τόπο.
Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες για τα τηλεοπτικά δρώμενα, MEGA και ΑΝΤ1 θα αντικαταστήσουν τις τούρκικες σαπουνόπερες, με σειρές θρησκευτικού περιεχομένου, τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας:

Γιατί το Mega κόβει την Φατμαγκιούλ; Οι υπεύθυνοι του Mega πήραν την απόφαση να σταματήσει το τούρκικο σίριαλ Φατμαγκιούλ για τις ημέρες του Πάσχα. Συγκεκριμένα το σίριαλ θα προβάλλεται μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη και θα το ξαναδούμε στις οθόνες μας την Δευτέρα του Πάσχα. Αυτό θα συμβεί, καθώς είχε προκαλέσει αντιδράσεις το γεγονός ότι προβλήθηκε την 25η Μαρτίου. Όσον αφορά τον ΑΝΤ1 κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας την θέση των τούρκικων σίριαλ θα πάρει «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Οι ιθύνοντες του MEGA δεν είχαν εισακούσει τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για προσβολή της εθνικής μνήμης την 25η Μαρτίου. Λέτε τώρα να την είδαν "ευσεβείς χριστιανοί" ή να τους έπιασε το φιλότιμο; Ασφαλώς όχι. Απλά, μέτρησαν τις αντιδράσεις και την απόλυτη αποδοχή που είχαν στην κοινή γνώμη τα γιαούρτια και οι ταραμάδες στην είσοδο του σταθμού. 'Όλοι οι Έλληνες χειροκρότησαν την Χρυσή Αυγή για την αντεπίθεσή της στον πόλεμο των νταβατζήδων. Σκέφτηκαν λοιπόν έξυπνα και αποφάσισαν: "ας βάλουμε στην άκρη τα τούρκικα, για να μην ξανακάνουμε τους Χρυσαυγίτες ήρωες και έναν ολόκληρο λαό να μας βρίζει...". Ο φόβος φυλάει τα έρμα!