Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Γκρεμίζοντας την συντεχνία που πνευματικώς ναρκώνει τον Λαό μας


Στον παρακάτω συνειρμό μας θα χρησιμοποιήσουμε τον ελάχιστο αριθμό θεσφάτων, ώστε να προσεγγίσουμε την αριστερή διείσδυση στις Τέχνες και τα Γράμματα, η οποία επέφερε μεταξύ άλλων και την κατακρήμνιση του Ελληνικού Πνεύματος.
Μιλώντας κυριολεκτικώς είδαμε το Ελληνικό Πνεύμα να καταρρακώνεται και να φτάνει από τον Παλαμά και τον Καβάφη στις μετριότητες και τις ανθυπομετριότητες, για τις οποίες μιλούσε ο καθηγητής Κονδύλης.
Η παραπάνω διαπίστωση δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εκληφθεί ως «φιλολογικού ενδιαφέροντος», αλλά είναι υψηλής προτεραιότητας, εξόχου σημαντικότητας και ουσιαστικώς κρούει των κώδωνα του κινδύνου, εν όψει του πλήρη πνευματικού αφελληνισμού της Ελληνικής Κοινωνίας.
Τα θέσφατα αξιώματα, όπως έχουν υπαγορευθεί από την εμπειρία, και που θα χρησιμοποιήσουμε από την αρχή της σκέψης μας, τα οποία και θα δικαιολογήσουμε πλήρως, είναι ότι πρώτον ότι οι αριστεροί είναι ψεύτες, μαθητές της σταλινικής σχολής προπαγάνδας και δεύτερον ότι δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, όταν θέτουν ως στόχο την εξάλειψη των Εθνών και των αντίστοιχων εθνικών συνειδήσεων. Αυτό αποτελεί και την έσχατη ιστορική τους αποστολή, όπως διέταξε κάποτε ο διεθνής Σιωνισμός τον πνευματικό τους ηγέτη, Κάρολο Μαρξ.

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο η προσπάθεια των αριστερών να οικειοποιηθούν χώρους και διανοητές που στην πραγματικότητα σιχαινόντουσαν τον διεθνιστικό, υλιστικό τρόπο σκέψης τους, ώστε να τοποθετηθούν ψευδεπίγραφες δάφνες γύρω από τους φελλούς που απαρτίζουν τον εσμό της αριστερής θολοκουλτούρας, που θέλει να αυτοαποκαλείται ως διανόηση. Από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη που πρόσταζε την καταπολέμηση του «ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διεφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος», μέχρι τον Άγγελο Σικιελανό του «Πνευματικού Εμβατηρίου», που προσπάθησε να καπηλευτεί το ΚΚΕ, έχουν γίνει συστηματικές προσπάθειες των φιλοσιωνιστών – υλιστών να προσεταιριστούν, μετά θάνατον, ηγετικές μορφές του Πνεύματος και της Ελλάδος.

Με όπλο την ύποπτη ουδετερότητα της ψοφοδεξιάς και την απροκάλυπτη αβάντα της κεντροαριστεράς, δημιούργησαν ένα ιδιότυπο «λόμπι», το οποίο διόριζε και προωθούσε αποκλειστικά και μόνο μέλη του. Έτσι στον καλλιτεχνικό και τον ακαδημαϊκό κλάδο η Ελλάδα γέμισε άξαφνα με ημιμαθείς παπαγάλους διαστρεβλωτικών απόψεων ή εξόχως μορφωμένους, αλλά δόλιους διαστρεβλωτές της ιστορικής αλήθειας, οι οποίοι είναι φυσικά και οι πιο επικίνδυνοι. Παράχθησαν, με αυτό τον τρόπο και με την αμέριστη βοήθεια τούρκων, αλβανών, βουλγάρων και σκοπιανών ακαδημαϊκών και εβραίων χρηματοδοτών, τόνοι ψευδών και διαστρεβλωτικών βιβλίων, τα οποία αργότερα χρησιμοποιήθηκαν ως «πηγές» για συρραφή παρόμοια ψευδών και διαστρεβλωτικών ντοκιμαντέρ, τα οποία μάλιστα ακολούθως αγοράστηκαν μέχρι και από την Αλβανία, για εσωτερική κατανάλωση.

Η διαστρέβλωση που επιχειρούν, δεν αφορά μόνο την Ιστορία μας, όμως, αλλά όλες τις εκφάνσεις και της πτυχές της ζωής μας και της κοινωνίας μας. Από τα «παιδιά» που «επαναστατούν» καίγοντας ανθρώπους, μέχρι τις «μελέτες» που παρουσίαζε ο Λαζόπουλος, που λέγανε ότι οι Έλληνες είναι που εγκληματούν και όχι οι λαθρομετανάστες, μελέτες που πηγαίναν κόντρα όχι μόνο στην ειδησεογραφία και τις στατιστικές, αλλά και στην κοινή λογική. Από την απόκρυψη των ειδήσεων σχετικά με την κάλυψη που παρείχε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, μέχρι τις λυσσασμένες προτροπές προς το αστικό κράτος για νομιμοποίηση της χρήσης, επεξεργασίας και πώλησης ναρκωτικών, η αριστερά και το «λόμπι» που αυτή δημιούργησε ήταν, είναι και θα είναι ο εχθρός του Ελληνισμού και του Λαού.

Από την λήξη του Συμμοριτοπολέμου και με βάση το δόγμα Γκράμσι, η αριστερά άλωσε και διέφθειρε την Ελληνική Κοινωνία, προωθώντας συστηματικά τα αντεθνικά και αντιλαϊκά κομματικά της συμφέροντα. Σε πλήρη συνεργασία με την φιλελεύθερη δεξιά, προώθησε το δόγμα της παγκοσμιοποιήσεως και του επερχόμενου θανάτου των Εθνών και των Ανθρώπων, προς χάριν των καταναλωτών – εργατών, σκλάβων που επιτάσσει η παγκόσμια παγκοσμιοποιητική «περιούσια» ελίτ. Το αποτέλεσμα, φυσικά, δεν έμεινε για πολύ καιρό στα πάλκο του μηδενισμού του πνεύματος ή στις έδρες των κούφιων, πλέον, πανεπιστημίων, αλλά η παραγωγή φελλών έγινε η μόνη παραγωγή της Ελλάδας και εν τέλει χάσαμε την Πατρίδα μας, η οποία έπεσε θύμα των λαθροεισβολέων και των κορακιών του ΔΝΤ.

Η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει το ρεύμα της επιστροφής των Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα. Πρεσβεύει την επανελληνοποίηση των πάντων. Πολλοί λένε με δόλιο και σκοτεινό σκοπό ότι είμαστε μονοθεματικό κίνημα. Επιχειρούν δια αυτής της οδού να προωθήσουν την αριστερά, προκειμένου αυτή να συνεχίσει το εθνοαποδομητικό της έργο και τους καταγγέλλουμε ενώπιον των Ελλήνων. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί άπαξ και δια παντώς ότι το Ελληνικό πρόβλημα δεν περιορίζεται σε ένα θέμα ή σε ένα ζήτημα, αλλά είναι πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο, έχοντας όμως έναν φορέα να κινεί τις μαριονέτες που το προκαλούν ή το επιδεινώνουν. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι μονοθεματικό κίνημα, όπως λένε οι σφουγγοκωλάριοι του καθεστώτος, αλλά αντιθέτως γνωρίζει και αναγνωρίζει όλες τις πτυχές του προβλήματος, δείχνοντας παράλληλα και τον εχθρό που κρύβεται πίσω από τα προσωπεία, τις κουρτίνες και τις μαριονέτες.

Αυτός είναι και ο λόγος που εχθρεύονται το Κίνημα οι εχθροί του, όλων των αποχρώσεων και των αξιωμάτων. Γιατί η Γνώση, συνδυασμένη με την Θέληση και το γεγονός ότι δεν έχουν να μας εκβιάσουν για τίποτε, μας καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνους για την βασιλεία των διεφθαρμένων, των σάπιων, των φαύλων και των κούφιων. Η κατακόρυφη άνοδος του Κινήματος που όλοι τους υβρίζουν, συκοφαντούν και λασπολογούν, τους προκαλεί ακατάσχετο πανικό. Το κλάμα του καθεστώτος είναι η δική μας χαρά. Ο πανικός τους εφόδιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Μέχρι την Τελική Νίκη.

Κώστας Αλεξανδράκης