Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ – ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ


Δεν είναι μόνο ότι ο… αριστεροδεξιοκεντρώος πρόεδρος Πάνος βαδίζει στα χνάρια του αλήστου πολιτικής μνήμης Καρατζαφέρη, αλλά μαζεύει από το δρόμο και τα υλικά κατεδαφίσεως του κόμματος Καρατζαφέρη, για να βαδίσουν μαζί προς τον… όλεθρο.

Έτσι, εχθές, στο γραφείο του προέδρου Πάνου στη βουλή, έγινε συνάντηση με πρώην βουλευτές και στελέχη του ΛάΟΣ που έχουν εγκαταλείψει τον (ευεργέτη τους) Καρατζαφέρη κι έχουν συστήσει μια ομάδα που την ονομάζουν «Πατριωτικό Κέντρο». Βασικοί εκπρόσωποί της είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΛάΟΣ στην Αχαΐα Αλέκος Χρυσανθακόπουλος (πιο γνωστός ως «φρουτάκιας»), η πρώην βουλευτής Ευβοίας Ουρανία Παπανδρέου και ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός στη μνημονιακή συγκυβέρνηση Παπαδήμου, Αστέριος Ροντούλης.

Μετά τη συνάντηση, το κόμμα Καμμένου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με τους εκπροσώπους του «Πατριωτικού Κέντρου» συναντήθηκε ο Πάνος Καμμένος και αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στις διαδικασίες του ιδρυτικού Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο θα πάρει την τελική απόφαση για το είδος και την μορφή συνεργασίας των δυο κινημάτων.».

Και βέβαια, οι νέοι… αστέρες του αντιμνημονιακού (υποτίθεται) κόμματος Καμμένου έχουν ως βουλευτές του ΛάΟΣ υπερψηφίσει το Μνημόνιο της δυστυχίας μας. Αυτή είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία του προέδρου Πάνου και του ευκαιριακού συνονθυλεύματός του!

ΠΗΓΗ: Εθνικισμός . net