Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΜΙΟΥΖΝΙΕΚΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Όπως κάναμε γνωστό με προηγούμενη (χθεσινή) ανάρτησή μας, σήμερα Τρίτη ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, ονόματι Μιούζνιεκς, παρέδωσε έκθεση με την οποία κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ότι οργανώνει… «ρατσιστικές επιθέσεις»
-την ίδια ώρα που ανυπεράσπιστοι Έλληνες, συνήθως ηλικιωμένοι, κατακρεουργούνται από ληστοσυμμμορίες «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών»- και ζητάει επιτακτικά από την κατοχική κυβέρνηση των Αθηνών να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!!!

Όπως πληροφορούμεθα, η έκθεση του υπαλλήλου των διεθνών τοκογλύφων, συνοδεύεται από σημείωμα της κατοχικής κυβέρνησης, στο οποίο οι… φον Αντωνάκηδες υποστηρίζουν ότι αδυνατούν να λάβουν απαγορευτικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί η… κακούργα η δημοκρατία που έχουμε δεν τους δίνει τέτοια δυνατότητα. Επιπλέον, οι… φον Αντωνάκηδες φοβούνται πως θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, απ’ αυτά που προσδοκούν, αυτοί και οι διεθνείς εντολοδότες τους. Ιδού:

«Η αντιμετώπιση της ακραίας οργάνωσης, η οποία εν τούτοις εξασφάλισε την είσοδό της στη Βουλή, αποτελεί θέμα περίπλοκο για προφανείς λόγους, σχετιζόμενους με τη λειτουργία του δημοκρατικού συστήματος. Οι λύσεις δεν μπορούν να είναι προϊόν συναισθηματικών αντιδράσεων, που θα μπορούσαν να έχουν αντιπαραγωγική επίδραση και να οδηγήσουν σε μη επιθυμητά αποτελέσματα. Θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συνετής προσέγγισης, η οποία θα αξιοποιεί τη συσσωρευμένη πολιτική και δημοκρατική πείρα, εντός του πλαισίου του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής. Τούτο επιθυμεί και επιδιώκει το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου της χώρας. Εν προκειμένω, ας λάβουμε υπ’ όψιν ότι η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης αποφάσισε να μην αποκλείσει ένα μέλος της οργάνωσης αυτής, από τις εργασίες της τον περασμένο Ιανουάριο.».

Επιπροσθέτως, οι… φον Αντωνάκηδες επιχειρούν να καθησυχάσουν τους εντολοδότες τους, για τους λόγους της ραγδαίας αύξησης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας πως οφείλεται στην οικονομική κρίση κι όταν –σε… τρία τέρμινα- θα επανέλθει στη χώρα η… ανάπτυξη οι Έλληνες θα επιστρέψουν στα κλεφτο-κόμματα του… συνταγματικού τόξου: «Η κοινοβουλευτική δύναμη, η οποία εδόθη από μέρος του εκλογικού σώματος στην οργάνωση αυτή δεν αποτελεί ένδειξη ανόδου του ρατσισμού στην κοινωνία, όπως άλλωστε συμπεραίνουν πολλές έρευνες. Επίσης, δεν αποτελεί ένδειξη οποιασδήποτε πολιτικής ή κοινωνικής προσέγγισης ή ταύτισης προς τη ρατσιστική ιδεολογία. Η κοινοβουλευτική αυτή δύναμη αποτελεί κατά βάσιν έκφραση λαϊκής απογοήτευσης και διαμαρτυρίας εναντίον σκληρών, αν και αναγκαίων, μέτρων λιτότητας, καθώς και της αυξανόμενης ανεργίας ως συνέπειας της μακροχρόνιας οικονομικής ύφεσης».

Φον Αντωνάκη, κούνια που σε κούναγε!

ΠΗΓΗ : Εθνικισμος.net