Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ομιλία Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων


Την Παρασκευή 12 Απριλίου, τα γραφεία της Τ.Ο Βορείων Προαστίων ήταν κατάμεστα για την προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου.


Θέμα της ομιλίας οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας καθώς και η συνεχόμενη ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος, κατά πρώτον, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης με την προσεχή μεταφορά των γύφτων  από το Δήμο Χαλανδρίου στη γειτονιά τους, τονίζοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει τη λύση στο θέμα.

Στη συνέχεια, μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον των διεθνών ειδησεογραφικών μέσων για το κίνημά μας, καθώς είμαστε στις πρώτες ειδήσεις όλου του κόσμου. Επίσης, μας προέτρεψε να συνεχίσουμε να δίνουμε δυναμικά το παρόν μας, ώστε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να γίνουν λήπτες όχι απλά μιας δάδας αλλά μιας ολόκληρης πυρκαγιάς. Τόνισε δε ότι πρέπει να υπάρχει πειθαρχία και εμπιστοσύνη στην ηγεσία, γιατί οι μόνοι που μπορούν να κάνουν ζημιά στη Χρυσή Αυγή είναι τα ίδια μας τα λάθη.

Η κατάσταση της πατρίδας μας δυστυχώς είναι τραγική! Όλο και περισσότεροι βλέπουν τη Χρυσή Αυγή ως το κίνημα που θα μας βγάλει από το λήθαργο. Τρανή απόδειξη τα Κάστρα μας που πληθαίνουν σε όλη την Ελλάδα και που αποτελούν ήδη προπύργιο αντίστασης στις επιβουλές των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων λακέδων τους της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς.