Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΜΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ «Σκοτώσατε τον Άνθρωπο και όχι την Ιδέα»

   Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, η Συναγωνίστρια Σταυρούλα Κ., παρουσία του Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε για τον θάνατο του Έλληνα Εθνικιστή Επαναστάτη Μίκη Μάντακα, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αποτόκων του εβραιομπολσεβικισμού, στις 28 Φλεβάρη του 1975.


   Η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε αναλυτικά στο χρονικό εκείνων των ημερών, γεφυρώνοντας την τρομοκρατία των αριστερών του τότε με εκείνη του σήμερα. Ο άδικος χαμός του δικού μας Μίκη Μάντακα λειτούργησε ως ματωμένος προπομπός της γνήσιας Λαϊκής Εθνικιστικής Ιδέας, καθώς στο πρόσωπό του ανέτειλε ένα φωτεινό παράδειγμα, που για εμάς είναι εκείνο που θα οδηγήσει το πνεύμα και τις πράξεις μας στο να γίνουμε, αν παραστεί ανάγκη, άξιοι συνεχιστές του. Δυστυχώς, όμως, η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Πρόσφατα, θύμα της αριστερής τρομοκρατίας που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα, το Μάιο του 2010, ήταν η δολοφονία από εμπρησμό τριών Αθώων Ανθρώπων και μίας αγέννητης ψυχής στο υποκατάστημα της Marfin.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε και εκείνος, με την σειρά του, στην κάλυψη των δολοφόνων των θυμάτων της Marfin, η οποία γίνεται με τις ευλογίες του Κράτους και επεσήμανε τον κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό Αγώνα του Κινήματος, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση των δημοσκοπήσεων. Αν και συνεχίζονται οι προκλήσεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, το Κίνημά μας συνεχίζει να βαδίζει στο σωστό δρόμο χρησιμοποιώντας -εναντίον του διεφθαρμένου συστήματος- το πανίσχυρο όπλο της Αλήθειας.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!