Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η “Αντεπίθεση” και πάλι κοντά σας!

   Η ιστοσελίδα της Αντεπίθεσης μετά από απουσία περίπου ενός έτους είναι και πάλι εδώ! Οι παλαιότεροι γνωρίζετε καλά την ιστοσελίδα αυτή, καθώς υπήρξε ένα από τα πρώτα ελληνικά blogs και λειτουργεί από το 2005 ως βήμα της εθνικιστικής νεολαίας. Επί σειρά ετών ενημέρωνε και ψυχαγωγούσε τους συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα. Φέτος λοιπόν, η ιστοσελίδα μας επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ. Εκτός από βήμα του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, από όπου θα ενημερώνεστε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις, θα αποτελεί και έναν χώρο πνευματικής διάπλασης και έμπνευσης για κάθε συναγωνιστή ή συναγωνίστρια που ξεκινάει τώρα την ιδεολογική του αναζήτηση. Με έναν συνδυασμό από ιστορικά και ιδεολογικά κείμενα θα κάνει ξεκάθαρη τόσο την ιδεολογία μας, όσο και την κοσμοθεωρία του εθνικισμού εν γένει.



Η ποικιλία των κειμένων θα είναι μεγάλη, καθώς θα καλύπτουν όλο το φάσμα των ζητημάτων που απασχολούν κάθε νέο εθνικιστή στις μέρες μας. Οι θεματικές ενότητες εκτός από τα ιστορικά και ιδεολογικά κείμενα θα αφορούν σαφώς τον σχολιασμό της επικαιρότητας από την εθνικιστική σκοπιά της νεολαίας που μάχεται και αντιστέκεται. Επίσης, η ιστοσελίδα αυτή θα περιλαμβάνει ξεχωριστά αφιερώματα στην αρχαία Ελλάδα αλλά και στη Βυζαντινή εποχή. Πιο ειδικά, καθημερινά θα υπάρχει από μια μόνιμη στήλη ξεχωριστού περιεχομένου εκτός από τον σχολιασμό της επικαιρότητας, τις δράσεις, τις εκδηλώσεις και τις ανακοινώσεις μας. Αναλυτικότερα, κάθε Δευτέρα θα φιλοξενείται η στήλη «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» που θα αποτελεί ιστορική στήλη αφιερωμένη σε μάχες σημαντικές για την Ελληνική αλλά και την παγκόσμια Ιστορία. Κάθε Τρίτη, η στήλη «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ» θα μας δίνει τον σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας από την σκοπιά της σκεπτόμενης και μαχόμενης εθνικιστικής νεολαίας. Κάθε Τετάρτη, μια καινοτόμα στήλη με όνομα «ΜΕΤΑΒΟΛΗ» θα ασχολείται με ιστορικά ζητήματα σε σύγκριση με τη σημερινή σάπια κατάσταση της Ελλάδας και του κόσμου γενικότερα.

   Κάθε Πέμπτη θα φιλοξενείται η στήλη «ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ» που θα ασχολείται με τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και με την τεράστια προσφορά στην σκέψη και το παράδειγμά τους. Κάθε Παρασκευή, η στήλη «ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΘΟ» θα μας πηγαίνει στην αρχαία Ελλάδα και θα μας δείχνει την ουσία των πραγμάτων που πρέπει να έχουμε ως παράδειγμα στη ζωή μας. Κάθε Σάββατο, η στήλη «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» θα μας δείχνει την αισθητική διάσταση της ιδεολογίας μας. Τέλος κάθε Κυριακή, η στήλη «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ» θα ασχολείται με Έλληνες και ξένους συγγραφείς και ποιητές άξιους να μας εμπνεύσουν και να μας ψυχαγωγήσουν. Επίσης, θα υπάρχουν μηνιαίες στήλες όπως αυτή του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ» που αποτελεί συνέχεια της στήλης του περιοδικού "Αντεπίθεση". Σε όλα αυτά θα συμπεριλαμβάνονται και σπάνιες μεταφράσεις κειμένων ξένων θεωρητικών της ιδεολογίας μας αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ σας υπόσχεται πλούσιο υλικό για τροφή σκέψης και έμπνευσης και φυσικά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Σε λίγες μόνο ημέρες το διαδικτυακό ραδιόφωνο ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ θα είναι και πάλι κοντά σας πιο ανανεωμένο από ποτέ. Καλή μας αρχή λοιπόν, γιατί είναι απαραίτητο εμείς πιο σκεπτόμενοι και πιο αποφασισμένοι από οποιονδήποτε άλλον να αφυπνίσουμε την Ελληνική νεολαία. Να την τραβήξουμε από τη σαπίλα του σύγχρονου κόσμου και να την κάνουμε να επαναστατήσει ενάντια σε κάθε προδότη.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 

Αντεπίθεση.gr