Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: “Η εμείς ή αυτοί!”

   Στην κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Αθήνας και όπου κάθε φορά όταν ομιλεί ο Αρχηγός το ακροατήριο των συναγωνιστών μας μεταβάλλεται σε παθιασμένο και ορμητικό ποτάμι σημαιοφόρων και υπερασπιστών της αρχέγονης Εθνικιστικής μας ιδεολογίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Όπως ήταν αναμενόμενο σκόρπισε ενθουσιασμό με τον πύρινο μεστό του λόγο, πάθος και αγωνιστική βεβαιότητα για τη τελική μας νίκη. Αναφέρθηκε στον πρόσφατο συναγελασμό όλων των συστημικών εκπροσώπων σε εκδήλωση του ιδρύματος "Κ. Καραμανλή", ενός πολιτικού που εστάλη και τοποθετήθηκε Πρωθυπουργός, την ώρα που ο Ελληνισμός υφίστατο τη δεύτερη Εθνική μας καταστροφή στον αιώνα που πέρασε μετά από εκείνη της Μικράς Ασίας. 'Οταν ο πλαστεπίγραφος "Εθνάρχης" εκτιμούσε πως η μαρτυρική μας Μεγαλόνησος Κύπρος ήταν... πολύ μακρυά για να βοηθηθεί, τότε που οι ορδές του Αττίλα απεβιβάζοντο στα ιερά της χώματα. Έτσι λοιπόν ο Αρχηγός μας επανέλαβε ότι στις ιταμές "συμβουλές" πολιτικών καλοθελητών που του υπέδειξαν να παρευρεθεί, προκειμένου να γίνει το κόμμα μας αποδεκτό από το σύστημα, η απάντησή του ήταν, είναι και θα είναι ,ΌΧΙ, γιατί εμείς ως κόμμα δεν θα αλλάξουμε. Θα μείνουμε ίδιοι, πιστοί στις αρχές και στις αξίες που νοηματοδοτούν τον αγώνα και τη ζωή μας. Μάλιστα, ακολούθως θύμισε πως η ανώνυμος εταιρεία καθαρά οικονομικών συμφερόντων που λέγεται "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ" απολύει με κυνισμό τους εργαζόμενους της, ενώ η αριστερά που δήθεν δεν κυβερνά, ουσιαστικά κυβερνά, έχει ουσιαστικά στα χέρια της τους περισσότερους δήμους της χώρας ενώ ελέγχει τις διοικήσεις των Πανεπιστημίων, την ίδια στιγμή που ισχυρίζεται ψευδώς πως δεν έχει ευθύνες επειδή δεν... κυβερνά.



   Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος μάλιστα,αναφέρθηκε στο ταξίδι υποταγής και υποτέλειας του Τσίπρα σε ΗΠΑ και στους διαύλους επικοινωνίας που άνοιξε με την εταιρεία κολοσσό που διεκδικεί την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική. Κάποιοι θεατρινικοί παλικαρισμοί, δεν αποτελούν παρά ενέργειες που προωθούν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων του Μπόμπολα προκειμένου να λεηλατήσουν την Εθνολαϊκή μας περιουσία και να εκμεταλευθούν τα χρυσοφόρα κοιτάσματα, ενώ την ίδια στιγμή η κρυστάλλινη κι ανυποχώρητη θέση της Χρυσής Αυγής συνίσταται στο ότι ο ορυκτός μας πλούτος πρέπει να τύχει εκμετάλλευσης και αξιοποίησης από το Ελληνικό κράτος και από τον Ελληνικό λαό. Αναφερόμενος δε στην απόπειρα σκευωρίας σε βάρος του συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη επεσήμανε ότι παρ΄όλο που με επικοινωνιακό οχετό και ύπουλες μεθοδεύσεις αποπειράθηκαν να τον εμπλέξουν σε μια υπόθεση όπου δεν είχε καμία απολύτως σχέση, μετά την πανηγυρική του αθώωση όλα τα ΜΜΕ βουβάθηκαν συντεταγμένα σε μια ένοχη σιωπή.Ολοκληρώνοντας ο Αρχηγός μας τη πύρινη ομιλία του, ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό και την αύξηση της ύλης και των σελίδων της εφημερίδος μας, ενώ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι ακόμη κι αν η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται ασυμβίβαστη και μόνη, έχοντας επιλέξει να μην έχει δίπλα της οποιοδήποτε οικονομικό παράγοντα, θα αγωνιστεί για να σπάσει τη συνωμοσία της σιωπής που προσπαθούν να επιβάλλουν τα άνομα οικονομικά συμφέροντα. Μάλιστα ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε την αταλάντευτα ανεξάρτητη πορεία του κόμματος, λέγοντας πως "εμείς δεν αμυνόμεθα, εμείς επιτιθέμεθα" και πως στον αγώνα μας αυτόν συμβιβασμούς και υποχωρήσεις σε βάρος των Εθνικών και λαϊκών συμφερόντων δεν θα κάνουμε αφού σύνθημά μας είναι:"Η εμείς ή αυτοί!" 

   Νωρίτερα, ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Κουδούνας είχε αναλύσει στην ομιλία του τα χαρακτηριστικά του λιμπεραλισμού.Ο συναγωνιστής μας ξεκίνησε με το εισαγωγικό σχόλιο πως από τη παρατήρηση στα κοινοβουλευτικά καθεστώτα των δυτικών κοινωνιών της εποχής μας αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος, φαίνεται να κυριαρχεί η πολιτική τάση του λιμπεραλισμού. Μάλιστα, με αδιαμφισβήτητη επιχειρηματολογία συνέτριψε αρχές που σχετίζονται με τα λιμπεραλιστικά αξιώματα όπως π.χ. ότι η ανθρώπινη φύση είναι εύπλαστη και ευμετάβλητη, πως ο άνθρωπος είναι θεμελιωδώς λογικό ον, πως εμπόδια στην άγνοια μεταξύ άλλων είναι οι κακοί κοινωνικοί θεσμοί, κλπ.,κλπ .Έτσι λοιπόν, με τρόπο διεξοδικό και μεστή επιχειρηματολογία ανελύθη το όλο θέμα με μία προς μία τις 15 αρχές της συγκεκριμένης πολιτικοοικονομικής θεωρίας και ο συναγωνιστής μας ολοκλήρωσε την εισήγησή του, αφού όχι μόνο ανέφερε τις αρχές του λιμπεραλισμού αλλά επί πλέον τις συνόδευσε με ανάλογες τοποθετήσεις που συνιστούν αποστομωτικές απαντήσεις της κινηματικής μας κοσμοθεωρίας και της συνολικής ιδεολογικοπολιτικής μας θέσης. Τόνισε μάλιστα ότι οι απαντήσεις αυτές περιορίστηκαν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του λιμπεραλισμού αυστηρά σαν ιδεολογικού συνδρόμου. Συμπλήρωσε δε εμφατικά ότι ο λιμπεραλισμός δεν χρήζει μονάχα μελέτης ως προς την ορθότητα των αρχών του αλλά και ως προς τη προέλευσή του, τον υποχθόνιο και διαλυτικό ρόλο του στις δυτικές κοινωνίες και προς τις δυνάμεις που τον στηρίζουν παρασκηνιακά ή φανερά, θέμα το οποίο θα αποτελέσει μελλοντικό κύκλο ομιλιών. Η ομιλία του έκλεισε με τη βεβαιότητα πως ανάλογες ιδεολογικές προσεγγίσεις ενισχύουν το ιδεολογικοπολιτικό οπλοστάσιο κάθε μας συναγωνιστή, σφυρηλατώντας τα επιχειρήματά μας για την ακλόνητη και στέρεα βάση των αρχών που συναποτελούν τα εθνικιστικά μας πιστεύω.