Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Άμεσος εφοδιασμός των σωμάτων ασφαλείας με αυτόματα τυφέκια Μ16, G3 και FN - ΒΙΝΤΕΟ

 
Λίγες μόλις ώρες πριν τη δολοφονία της 25χρονης Ελληνίδας στην Κόρινθο από αλβανούς κακοποιούς, είχαμε τονίσει μέσα στη βουλή πως πρέπει να εξοπλιστούν τα σώματα ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν τους βαριά οπλισμένους εγκληματίες. "Τραγικά επίκαιρη ερώτηση" του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στον υπουργό Δικαιοσύνης την 29η Μαρτίου.



   Με αφορμή την επίθεση των αλβανών κακοποιών στις φυλακές Τρικάλων, η Χρυσή Αυγή υπενθύμισε ότι λίγες μέρες πριν το συμβάν είχε προβλέψει τις εξελίξεις και είχε προτείνει τον εφοδιασμό με πολεμικά όπλα της αστυνομίας και της εξωτερικής φρουράς των φυλακών. Τις στιγμές εκείνες, ο υπουργός Ρουπακιώτης κοιτούσε προς το άπειρο και δεν είχε λάβει υπ' όψιν τις προειδοποιήσεις μας. Στο ζήτημα επανήλθαμε προτείνοντας τον άμεσο εφοδιασμό των σωμάτων ασφαλείας με αυτόματα τυφέκια Μ16, αλλά και με G3 και FN σε μη αστικές περιοχές. Επίσης ζητήσαμε την παραίτηση της ηγεσίας του υπουργείου, που ακόμα παραμένει στη θέση της, ενώ χύνεται αίμα Ελλήνων. 

   Το κορυφαίο είναι ότι μετά την ανάλυση του ζητήματος από τον βουλευτή μας (διευκρίνισε ότι με 9άρια πιστόλια και κλασικά αλεξίσφαιρα είναι σαν να στέλνουμε τους ανθρώπους μας στο θάνατο), ο υφυπουργός απαντά ότι έγινε αυτό που πρέπει και οι φύλακες εξοπλίστηκαν με περίστροφα και τα ίδια αλεξίσφαιρα! Και πως πρέπει να κρατάμε μέσα στη χώρα και να σιτίζουμε χιλιάδες εγκληματίες, γιατί δεν τους δέχονται στην αλβανία και το πακιστάν! 

   Άνδρας της ΕΚΑΜ με στρατιωτική παραλλαγή και "καλάσνικοφ" σε επιχείρηση περασμένης δεκαετίας (έτος 1999, Κορινθία: καταδίωξη ληστών σε δασώδη περιοχή). Όσο περίεργο και αν ακούγεται σήμερα, η χρήση του "καλάσνικοφ" θα ήταν μία πολύ ορθή κίνηση, με βάση τις νέες συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα σώματα ασφαλείας.