Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό» - ΒΙΝΤΕΟ

  Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν στα καθεστωτικά μέσα οι αλήθειες του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής για Βενιζέλο και Ολάντ. Μεταφέρουμε αυτούσιο κείμενο από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες:



  "Πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με... γευστικούς συνειρμούς, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και αναφερόμενος στις προσπάθειες του κ. Βενιζέλου να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Ο Βενιζέλος είναι κουραμπιές, λουφαδόρος στο στρατό. Δεν τον φοβόμαστε. Αν θέλει να μας βγάλει εκτός νόμου, τότε τι να κάνουμε. Θα πάρουμε τα βουνά και ας έρθει εκεί ο... Ι3». 

  Μάλιστα, μιλώντας για την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, ανέφερε: «Οι εγχώριοι δουλοπάροικοι αποθέωσαν τον Ολάντ, με τον Βενιζέλο μάλιστα να του ζητά βοήθεια για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι ξενοδουλεία. Φανταστείτε να πήγαινε Ελληνας πολιτικός στη Γαλλία και να του ζητούσε Γάλλος βοήθεια εναντίον του Εθνικού Μετώπου». Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν άφησε ασχολίαστο και το θέμα ελληνο-γαλλικής φιλίας που προβάλλεται από διάφορα μέσα επικοινωνίας: «Σιγά τους Γάλλους τους φίλους μας. Στην μικρασιατική καταστροφή έκοβαν τα χέρια των Ελλήνων που ανέβαιναν στα πλοία για να σωθούν".