Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με θέμα την συγκέντρωση των Ιμίων

Ενώπιον πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Βόρειων Προαστίων ομιλία από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Μισιάκα Γιώργο, με θέμα τα συμπεράσματα από την μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα Ίμια, που έλαβε χώρα το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013.


Ο Συναγωνιστής έκανε μια σύντομη ανάδρομη στο βράδυ εκείνο της εθνικής ντροπής, όπου λιγοστοί Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ξεκίνησαν από τα τότε γραφεία επί της οδού Κεφαλληνίας μαζί με τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, με προορισμό την Βουλή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την προδοσία που διέπραξαν οι πολιτικάντηδες του σάπιου συστήματος. Από τους λιγοστούς Συναγωνιστές το 1996, στις δεκάδες χιλιάδες Συναγωνιστών και Εθνικιστών το 2013, μετατρέποντας την εκδήλωση αυτή σε μια από τις ογκωδέστερες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών και αποδεικνύοντας στους επικριτές και εχθρούς μας ότι η Χρυσής Αυγής κυλάει μέσα στο αίμα όλο και περισσότερων Ελλήνων και εξαπλώνεται ραγδαίως.

Ο Συναγωνιστής τόνισε την σημαντικότητα της εκδήλωσης αυτής, ως μιας ιδεολογικής και ψυχολογικής ζύμωσης, ως προέκτασης της ψυχής μας. Τόνισε επίσης ότι η συγκεκριμένη μέρα δεν θα πρέπει να αποτελέσει φετίχ για κανέναν, αφού εμείς οι Χρυσαυγίτες αγωνιζόμαστε για το Έθνος καθημερινά και όχι μόνο εκείνη την ημέρα, γεγονός που καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι και συντάσσονται μαζί μας στον Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό.


Κρατάμε την φλόγα άσβεστη και είμαστε εκείνη η Γενιά που θα φέρει τη ΝΙΚΗ και την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ στην Χώρα μας. Και αυτή είναι η πραγματικότητα για το μέλλον που έρχεται. Ένα Μέλλον που πηγάζει μέσα από τις τρεις θεμελιώδεις αρχές κάθε Χρυσαυγίτη: ΠΙΣΤΗ, διότι η Πίστη είναι το απαραίτητο συστατικό της Εθνικιστικής μας Ιδεολογίας. ΥΠΑΚΟΗ, διότι η Υπακοή αρμόζει σε Αληθινούς Στρατιώτες  που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για τον Λαό τους. ΠΟΛΕΜΟΣ, διότι ο Πόλεμος είναι αυτός που θα σε ονομάσει Ελεύθερο σε έναν κόσμο δούλων.