Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μεταπολιτευτικό Καθεστώς, ο υπεύθυνος της δυστυχίας μας

  Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, κάλυψε με εκτενές ρεπορτάζ την χθεσινή δωρεάν διανομή αγροτικών προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς στην Αθήνα. Οι εικόνες οι οποίες προβλήθηκαν και έκαναν τον γύρο του κόσμου, κατέδειξαν τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα την οποία επιμελώς επιχειρούν να κρύψουν ο υπουργός των οικονομικών Γ. Στουρνάρας και το σύνολο της κυβέρνησης Σαμαρά.



  Εκατοντάδες εξαθλιωμένων και πεινασμένων Ελλήνων, έσπευσαν να προμηθευτούν λίγα λαχανικά, ενώ η αγωνία της απόκτησής τους οδήγησε σε εντάσεις και μικροτραυματισμούς. Εικόνες Αφρικής στη καρδιά της Ελλάδος, εικόνες για τις οποίες υπάρχει υπεύθυνος και είναι ένας: το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς. Το μεταπολιτευτικό καθεστώς το οποίο διέλυσε τις παραγωγικές δομές της χώρας, επέβαλε την αποβιομηχάνιση, καλλιέργησε και ενθάρρυνε το ρουσφέτι, την αλόγιστη δαπάνη, την υπέρμετρη δανειοδότηση, τη νοοτροπία του ανέμελου και ρέμπελου δημοσίου υπαλλήλου. Τις συνέπειες αυτής της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία ακολουθήθηκε ανελλιπώς από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, βιώνει σήμερα ο Λαός μας. Την ώρα βέβαια που το 1/3 του Ελληνικού Λαού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ ταυτόχρονα η ανεργία αυξάνεται ραγδαία χτυπώντας την πόρτα κάθε ελληνικής οικογένειας, η βολεμένη στον και από τον κρατικό μηχανισμό ελίτ (πολιτική, οικονομική, πνευματική), απολαμβάνει τα λάφυρα της πλιατσικολόγησης της δημόσιας περιουσίας, επί τέσσερις δεκαετίες.

  Αυτή η ψευδοελίτ της διαφθοράς, της διαπλοκής και της σιωνιστικής υποκουλτούρας έχει το θράσος να κατηγορεί τον Ελληνικό Λαό για την ολοένα και αυξανόμενη στήριξη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο, να ισχυρίζονται πως η άνοδος του εθνικιστικού ρεύματος και η παγίωση της Χρυσής Αυγής ως της τελευταίας ελπίδος των Ελλήνων, προσβάλλει και εκθέτει διεθνώς τη χώρα! Ουδόλως όμως ενδιαφέρονται για την Πατρίδα, τα κομματικά πιράνχας της μεταπολίτευσης. Εκείνο που τους ανησυχεί είναι η πιθανή απώλεια των κεκτημένων τους, για τα οποία κεκτημένα βέβαια, πληρώνει ακριβά σήμερα ο Ελληνικός Λαός.

  Προσδοκούσε η γενιά του Πολυτεχνείου και η μεταπολιτευτική συμμορία των μαρξιστικών καταβολών και καπιταλιστικών πρακτικών πως ο Λαός μας θα αποδεχτεί αθόρυβα την εξαθλίωσή του. Ανέμεναν οι προδότες της κομματοκρατίας πως θα εξαπατήσουν το Λαό, εμφανιζόμενοι ακόμη μια φορά ως σωτήρες. Δυστυχώς για εκείνους, ήρθε το τέλος της ανοχής. Γι’ αυτή την καταβαράθρωση και τη διεθνή δυσφήμιση του Ελληνικού Λαού, οι ένοχοι θα πληρώσουν. Και θα πληρώσουν ακριβά όταν η Πατρίδα φωτισθεί από το φως της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.