Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία για τους Ήρωες των Ιμίων και τον Ηρωικό τρόπο Ζωής στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων


Για άλλη μια φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων γέμισαν  από πλήθος ανθρώπων. Ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης  με θέματα τον ηρωισμό και τον ηρωικό τρόπο ζωής . Μια ομιλία τιμής για  τους τρεις Ήρωες Έλληνες Αξιωματικούς που έδωσαν τη ζωή τους για  την πατρίδα, τη νύκτα της 31ης Ιανουαρίου το 1996, στα Ίμια αλλά και για τους αναρίθμητους ήρωες  του  Ελληνικού Έθνους . Στην ομιλία του ο συναγωνιστής ανέφερε τη διαφορά της ηρωολατρείας  του Κινήματος μας και της προγονοπληξίας των σημερινών εκφυλισμένων ψευτοπατριωτών πολιτικών.

Ο συναγωνιστής τόνισε ότι για όλους εμάς οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ,  ζουν ανάμεσα μας για πάντα και δεν αποτελούν απλά ένα μεμονωμένο κομμάτι της παρελθοντικής  ιστορίας αλλά το πέρασμα της Εθνικιστικής Φυλής  από το παρόν στο μέλλον δια μέσω του λαμπρού παραδείγματος του παρελθόντος . Ο συναγωνιστής επισήμανε ότι σε ένα γερασμένο και παρηκμασμένο έθνος, όπως το ελληνικό σήμερα, ο ήρωας είναι η Αιώνια Άνοιξη, ο Αιώνιος Έφηβος. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του με τα λόγια του μεγάλου μας ποιητή Κωνσταντίνου Παλαμά, ο όποιος είχε γράψει : «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν , πέρασαν , θα έρθουν , θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί».



Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Μπέλλος Μιχάλης  και μας μίλησε για το χρονικό της τραγικής νύκτας των Ιμίων . Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο τραγικό αυτό γεγονός χαρακτηρίζοντας το ως μια από τις μεγαλύτερες εθνικές προδοσίες των ξεπουλημένων και άνανδρων πολιτικών. Ήταν μια νύκτα που οι Έλληνες προδοθήκαν, ταπεινώθηκαν και εξευτελίστηκαν  από την τότε ηγεσία του ελληνικού κράτους . Οι θρασύδειλοι εκείνοι πολιτικοί διέσυραν την Πατρίδα μας με το χειρότερο τρόπο έχοντας ως αιτιολογία των αποτρόπαιων πράξεων του, την ασφάλεια της Πατρίδας. Δεν έμαθαν όμως ποτέ ότι το να είσαι Έλληνας σημαίνει να θυσιάζεις ακόμα και την ασφάλεια σου και τη ζωή σου για την Ελευθερία  όπως έκαναν και τα τρία Γενναία Παλικάρια Μας.

Για εμάς τους Χρυσαυγίτες η επέτειος των Ιμίων δεν είναι απλά ένα μνημόσυνο αλλά ένα Προσκλητήριο Τιμής και Μνήμης των Νεκρών Ηρώων Μας . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΤΩΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.