Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με θέμα την συνέχιση της κρίσης και της ύφεσης



Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στην τοπική Βόρειων Προαστίων , ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης, μίλησε για το ποιους οφέλει  η συντήρηση της κρίσης και της ύφεσης στην Ελλάδα.


Ο Συναγωνιστής μας επεξήγησε με σαφήνεια το γιατί τα μνημόνια απέτυχαν αλλά και γιατί δεν αλλάζει αυτή η αποτυχημένη πολιτική συνταγή. Η συντήρηση της κρίσης ωφέλησε τα συμφέροντα των παγκοσμοιοποιητών οι οποίοι είναι εκείνοι που κρατάνε στα χέρια τους  την παγκόσμια οικονομία. Στην Ελλάδα οι επιδιώξεις τους συνοψίζονται στον πλήρη έλεγχο των

πλουτοπαραγωγικών πηγών  της  Ελλάδος  με σκοπό να διασφαλίσουν τον οικονομικό και κοινωνικό έλεγχο που θα έχει ως αποτέλεσμα  την υποδούλωση του Έλληνα. Οι επιδιώξεις τους αυτές από την άλλη πλευρά στοχεύουν στο να επιβάλλουν σε παγκόσμιο επίπεδο μια καθολική τρομοκρατία στα υπόλοιπα έθνη έχοντας και πάλι την Ελλάδα ως δοκιμαστικό σωλήνα των νέων μεθόδων έλεγχου.
Η γένια μας καλείται να οργανώσει την Αντεπίθεση του Λάου μας καθώς μόνο ο Έλληνας Εθνικιστής λειτουργώντας με το «εμείς»  και όχι με το «εγώ» μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το σύστημα. Η  επανεκκίνηση της Πατρίδας θα πραγματοποιηθεί αρκεί να γίνουν όλα με τακτική, πειθαρχία και αγώνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξαν γενιές Ελλήνων που άντεξαν σε παρόμοιες καταστάσεις και έτσι θα αντέξουμε και εμείς.

Ολοκληρώνοντας δε την ομιλία του ο Συναγωνιστής υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα που μιλάει στο λαό της ειλικρινά , λέγοντας ότι ο δρόμος μας είναι μακρύς και δύσβατος αλλά και ότι η Ελλάδα μπορεί να θρέψει τα παιδιά της αρκεί να είμαστε παρόντες στο κάλεσμα , ενωμένοι και ορκισμένοι, για να την σηκώσουμε και πάλι ψηλά.
Γι’ αυτό λοιπόν :ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ