Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Εκτός νόμου μας θέλουν και τα ορφανά του Σόρος

  Γράφαμε πριν λίγες μέρες για την επίσκεψη του επίτροπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς, στην Ελλάδα. Ο εντεταλμένος του Σόρος (δεν το λέμε εμείς… το λέει το βιογραφικό του) ήρθε στην Ελλάδα για να συναντηθεί με υπουργούς, γραμματείς και… φαρισαίους προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την «έξαρση της ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα». Όπως ανέφερε το πρόγραμμα του, συναντήθηκε με τον Δένδια, τον Αβραμόπουλο και τον Ρουπακιώτη, αλλά και άλλους. Τελικώς αφότου συναντήθηκε με όλους έβγαλε το αναμενόμενο πόρισμα.



 «Η Χρυσή Αυγή είναι μια απειλή για την ελληνική Δημοκρατία. Είναι ένα ναζιστικό κόμμα το οποίο θέτει σε κίνδυνο την εικόνα της Ελλάδας και σκεφτόμαστε να ζητήσουμε να τεθεί εκτός νόμου»

  Ο διευθυντής προγράμματος του «Ιδρύματος Σόρος» στην Λετονία, θεωρεί λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου γιατί θέσει σε κίνδυνο την εικόνα της Ελλάδας. «Περίεργη» θα έλεγε κανείς η «σύμπτωση» απόψεων μεταξύ αυτού, του Βενιζέλου και της ακροαριστεράς και του υπόλοιπου συστήματος της κλεπτοκρατίας. Βεβαίως στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου περίεργη, αλλά αναμενόμενη.

  Το ίδρυμα και οι σκοποί που εξυπηρετεί ο εν λόγω «κύριος» προστάζουν τον κατακλυσμό της Ελλάδας από εκατομμύρια αλλόφυλων εγκληματιών, προκειμένου να εξαναγκαστεί ο Ελληνικός Λαός, δια του τρόμου, στην υποταγή υπό τον ζυγό των διεθνών τοκογλύφων και της «Νέας Τάξης Πραγμάτων». Η «αντιρατσιστική» ρητορική του Ιδρύματος Σόρος, αλλά και των γκρουπούσκουλων της αριστεράς είναι ο καπνός κάλυψης για την προέλαση του στρατού της «νέας τάξεως» που θα εκτελέσει την εντολή για «πορτοκαλί επανάσταση», όταν ο Σόρος δώσει το σήμα. Ο στρατός αυτός είναι η ακροαριστερά και οι λαθρομετανάστες, γι’ αυτό και σύσσωμη η υποταγμένη ηγεσία της Ευρώπης δεν συζητά καν για την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος, αλλά αντιθέτως δυσχεραίνει την θέση της Ελλάδας με τον κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ».

  Εν τέλει βλέποντας τα πράγματα αντικειμενικά, όσον αφορά το θέμα «βία» που συζήτησαν τα ορφανά του Μίλτον Φρίντμαν, τα ορφανά του Μάρξ, του Στάλιν και του Τσαουσέσκου με το ορφανό του Σόρος και εφόσον θέτουν ζήτημα νομιμότητας ενός κόμματος, εμείς να πούμε το εξής:

  1) Να τεθούν εκτός νόμου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ για την εκτεταμένη μνημονιακή βία, που ήδη μετρά πάνω από 3000 νεκρούς(προσμετρώντας μόνο τις αυτοκτονίες) στην πατρίδα μας. 

  2) Να τεθεί εκτός νόμου σύσσωμη η αριστερά, αφού πλέον έχει καταστεί σαφές σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, ότι δεν διαθέτει ιστορία ως πολιτική παράταξη, αλλά ποινικό μητρώο. Και επειδή εμείς μιλάμε με γεγονότα και δεν λέμε «μπαρούφες» περί «βίας» να αναφέρουμε τους νεκρούς της Marfin και τον νεκρό από την ληστεία της Πάρου. Αυτά μόνο από το πολύ πρόσφατο παρελθόν.

 3) Να τεθεί εκτός νόμου, δηλαδή να λυθεί άμεσα, το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο ήδη μετράει εκατοντάδες νεκρούς Έλληνες στα χέρια αλλόφυλων εγκληματιών.

 4) Να πάνε οι κλέφτες φυλακή και να δημευτούν οι περιουσίες τους, προκειμένου να επιστραφούν τα κλεμμένα.