Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Με φιλοσκοπιανούς και μνημονιακούς θέλει να ενωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

  Πολύ… συνεδρίαση έχει πέσει τον τελευταίο καιρό στον χώρο της ανθελληνικής αριστεράς, προκειμένου να σταματήσει η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Πρωτοβουλίες επί πρωτοβουλιών έχουν ληφθεί από τις διάφορες φράξιες της αριστεράς, από τον Βενιζέλο μέχρι και τον Τρεμόπουλο. Τώρα αποφάσισαν να κάνουν και μία εκδήλωση προκειμένου να διατρανώσουν τον ανθελληνισμό τους και να δουν πως θα πρέπει να πορευθεί αυτός στο μέλλον. 



  Στην εκδήλωση δεν κατάφεραν να γεμίσουν ούτε καφετέρια μέσα σε στοά, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά, ότι δεν έχουν καμμία επαφή, ούτε στήριξη από τον Ελληνικό Λαό, που τους φτύνει σύσσωμος. Στην εκδήλωση μίλησαν διάφοροι που δείχνουν με την παρουσία τους το ύφος της σύγχρονης εν Ελλάδι αριστεράς.

  Την εκδήλωση συντόνιζε ο κρατικοδίαιτος Στέλιος Κούλογλου, μόνιμος υβριστής της Χρυσής Αυγής και ενταγμένος στο μισθολόγιο της ΕΡΤ. Πρώην και νυν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έδωσαν έναν αέρα τρικομματικής συγκυβέρνησης και μνημονίου στην εκδήλωση, ενώ το «αντισυστημικό» τέμπο δινόταν από τον σύμβουλο του Τσίπρα, Νίκο Παππά. Την εκδήλωση στόλιζε με την ανθελληνική παρουσία του και ο γνωστός και μη εξαιρετέος φιλοσκοπιανός Μιχάλης Τρεμόπουλος των Οικολόγων Πράσινων. 

  Η όλη εκδήλωση με την συμμετοχή των πρώην βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι κατά την ψήφιση του Μνημονίου 3 τήρησαν την υποκριτική γραμμή της ΔΗΜΑΡ, δείχνει ότι ουσιαστικά η αριστερά δεν ενδιαφέρεται για την κρίση ή τον Ελληνικό Λαό. Θυμίζουμε ότι τότε η ΔΗΜΑΡ ψήφισε «παρών» στο Μνημόνιο, δηλαδή διευκόλυνε την διέλευση του, ενώ ψήφισε «Ναι» στον προϋπολογισμό που ήταν η βασική εφαρμογή του εν λόγω μνημονίου, ουσιαστικά αποδεχόμενη το.

  Η αριστερά στην Ελλάδα είναι ένα συνονθύλευμα συστημικών καρεκλοκένταυρων, κρατικοδίαιτων που τους ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα και τους ενώνει μόνο ο ανθελληνισμός.