Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για την μάστιγα των ναρκωτικών

  Πλήθος Συναγωνιστών έδωσε το ''παρών'' στα γραφεία της Τ.Ο. Βόρειων Προαστίων για να παρακολουθήσει την ομιλία του Συναγωνιστή και Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστα Αλεξανδράκη. Θέμα η μάστιγα των ναρκωτικών που συνεχίζει, στις μέρες μας, να αποτελεί θανάσιμο εχθρό της Ελληνικής Νεολαίας. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην επί δεκαετίες εσκεμμένη ανοχή του Ελληνικού κράτους εναντία στο απόστημα των ναρκωτικών, μια ανοχή που είχε ως αποτέλεσμα την αποσάθρωση των κοινωνικών και ηθικών θεμελίων της κοινωνίας μας. Επισήμανε ότι στόχος του σημερινού κράτους των γραικύλων πολιτικών είναι, κατά πρώτον, να αποποινικοποιήσουν τα διάφορα είδη ναρκωτικών, ώστε διακίνησή τους να γίνεται ελεύθερα και εντατικά, και να αποσυντονιστεί πλήρως το υπάρχον κοινωνικό πρόγραμμα επανένταξης των χρηστών. Κατά δεύτερον, επιδιώκεται η αύξηση των εσόδων του κράτους καθώς το εμπόριο ναρκωτικών είναι εκείνο που σε όλα τα κράτη του κόσμου αποτελεί κυρία πηγή εσόδων. Και κατά τρίτον να μπορέσουν μέσα από την επέλαση του ΔΝΤ στην Χώρα μας να σηματοδοτήσουν την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ξεπουλώντας τον με κάθε τρόπο.



  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οραματίζεται ένα Λαϊκό Εθνικό Κράτος, όπου τα ναρκωτικά ούτε θα εμπορεύονται αλλά ούτε και θα υπάρχουν. Ένα Κράτος της απόλυτης κάθαρσης, όπου τα γκέτα διακίνησης ναρκωτικών θα αποτελούν μακρινό παρελθόν. Ένα Κράτος Πρόνοιας όπου, βάσει των απαραίτητων νομοθεσιών, οι ναρκομανείς θα τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης και η επανένταξη τους στην κοινωνία να γίνεται μέσω ειδικών προγραμμάτων. Όσον αφορά στους εμπόρους ναρκωτικών η θέση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών! Η θέση αυτή μπορεί να φαντάζει «ακραία» στον μέσο αστό, όμως η αλήθεια είναι ότι η Κοινωνία δεν έχει να διαπραγματευτεί τίποτα με ανθρώπους που, ομολογουμένως, έχουν εκπέσει της ανθρώπινης φύσεως. Ένας τόσο στυγερός εγκληματίας δεν γίνεται να αναμορφωθεί. Έχει πάψει να είναι άνθρωπος την στιγμή που μπόρεσε να εμπορευθεί τον θάνατο, από την στιγμή που είδε κέρδος μέσα από την δυστυχία της Ελληνικής Νεολαίας και συνεπώς ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους. Ένας τέτοιος «άνθρωπος» δεν μπορεί να λογίζεται παρά ως προδότης του Έθνους και του Λαού. Και στην δική μας Κοινωνία κανείς δεν πρόκειται να εξαναγκάσει τον Έλληνα πολίτη να θρέφει δια βίου όσους οδηγούν συνειδητά στον θάνατο την Νεολαία μας, ούτε να επιτρέψει αυτοί οι «άνθρωποι» να αφεθούν ελεύθεροι, ώστε να εγκληματήσουν ξανά.

  Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί στην δημιουργία μιας Κοινωνίας, στην οποία η Νεολαία θα έχει πρωτεύον ρόλο και το χρήμα καμιά αξία.

  ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΧΕΤΑΙ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!