Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΜΠΙΡ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ...

  Με το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς η αιμοδιψής τρικέφαλη κυβέρνηση της χώρας μας, ανακοίνωσε τις νέες φορολογικές αλλαγές. Ο νόμος Ν4110-Α’17-23/01/2013, είναι το νέο τους τερατούργημα με το οποίο ουσιαστικά, μας διαβεβαιώνουν ότι, σκοπός τους είναι όχι μόνο να πετσοκόψουν μισθούς και συντάξεις, αλλά και να αρπάξουν, ως κοινοί πορτοφολάδες, τις αποταμιεύσεις μας.



  Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου αυξάνεται σε 15% από 10% (αύξηση κατά 50%) ο συντελεστής φορολόγησης επί των τόκων πουκαταβάλλονται ή πιστώνονται από την 1η Ιανουαρίου 2013. Πέρα από τα ερωτήματα που εγείρονται για τη χρησιμότητα του μέτρου, καθώς η επιστροφή των χρημάτων από το εξωτερικό είναι αναγκαία για την ενίσχυση της ρευστότητας των τραπεζών και κατ’ επέκταση της αγοράς, διαπιστώνουμε ότι οι κυβερνώντες, παρόλο που συνήθως προτιμούν την ξύλινη και ακατανόητη πολιτικάντικη γλώσσα, στη συγγραφή αυτού του νόμου χρησιμοποίησαν, προς όφελός τους φυσικά, τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας.

  Με τη χρήση μίας και μόνο λέξης – της λέξηςκαταβάλλονται ή πιστώνονται – αντί για μία άλλη – τη λέξη λογίζονται – κατάφεραν, με μαγικό τρόπο, ένα νόμο με ισχύ από 01/01/2013 να τον κάνουν να ισχύει αναδρομικά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο αποταμιευτής που δέσμευσε τα χρήματά του κατά το έτος 2012 με λήξη της δέσμευσης και καταβολή των τόκων μετά την 01/01/2013, θα φορολογηθεί με 15% επί του συνόλου των τόκων και όχι για το ποσό των τόκων που προκύπτουν από 01/01/2013 και έπειτα. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν κατάφερε η ανθελληνική και πλήρως υποταγμένη κυβέρνηση να εισπράξει με δόλιο τρόπο, για λογαριασμό των εργοδοτών της, άλλο ένα εισιτήριο διαμονής στην ίδια μας τη χώρα, την ίδια ώρα που «οι εκλεκτοί» της λίστας Λαγκάρντ απολαμβάνουν της ασυλίας των πολιτικών τους φίλων.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ !

ΣΑΝΤΥ Π.