Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Κράτος (και όχι Λαός) Διεφθαρμένων!

  Ο υπουργός Οικονομικών της τριμερούς συγκυβέρνησης Σαμαρά, έσπευσε να υπερασπιστεί την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβερνήσεως, τονίζοντας τη σημασία της επίτευξης των στόχων που το υπουργείο έχει θέσει, ώστε να ανακάμψει η ελληνική οικονομία. Προς απόδειξη της αισιοδοξίας και της πεποιθήσεως πως η πορεία της οικονομίας βρίσκεται σε σωστό δρόμο, παρουσίασε επίσημα στοιχεία του υπουργείου για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος για το έτος 2012, ύψους 434 εκατομμυρίων ευρώ!



  Πέραν όμως του γεγονότος, πως η εικόνα της οικονομικής καταστάσεως της χώρας είναι δεινή και τα αποτελέσματα αυτής τα βιώνει καθημερινά ο Ελληνικός Λαός, ο κύριος Στουρνάρας επιμένει στην εξαπάτηση των Ελλήνων, υπακούοντας και εκτελώντας κατά γράμμα, τις απάνθρωπες εντολές των διεθνών τοκογλύφων. Το υπουργείο Οικονομικών διά του αρμοδίου υπουργού, επαίρεται για την μεταβολή του πρωτογενούς ελλείμματος 3,49 δις ευρώ το 2011, σε πρωτογενές πλεόνασμα 434 εκατ. ευρώ το 2012. Εν τούτοις, το πρωτογενές πλεόνασμα είναι σε μη ενοποιημένη βάση, μετά από την διόρθωση των ταμειακών στοιχείων. Σε ενοποιημένη βάση, μετά την απαλοιφή των ενδοκυβερνητικών τόκων, εκτιμάται ότι το πρωτογενές αποτέλεσμα θα είναι μικρότερο κατά 583 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει πως εκείνο το οποίο ο κύριος Στουρνάρας θέλει να παρουσιάσει ως πρωτογενές πλεόνασμα για το 2012, είναι σε ενοποιημένη βάση, πρωτογενές έλλειμμα, ύψους 149 εκατομμυρίων ευρώ.

  Η εμμονή του υπουργού οικονομικών, να παρουσιάσει - χρησιμοποιώντας κάθε μέσο- πρωτογενές πλεόνασμα, καταδεικνύει την αγωνία της κυβέρνησης Σαμαρά να φανεί ως συνεπής υπηρέτης της δημοσιονομικής πολιτικής η οποία επιβλήθηκε στο Λαό μας, από τους διεθνείς δανειστές. Επί της ουσίας και πέραν κάθε προσχηματικής θέσεως περί του αντιθέτου, εξετάσεις στην Τρόικα δε δίνει ο Ελληνικός Λαός, αλλά η κυβέρνηση των ανδρείκελων. Η δε απόπειρα του κυρίου Στουρνάρα, να παρουσιάσει τα κίβδηλα, «θετικά και ενθαρρυντικά» αποτελέσματα της εφαρμογής των απάνθρωπων μέτρων τα οποία ο ίδιος εξήγγειλε και εφαρμόζει στα λαϊκά στρώματα, φέρνει στο νου τα παρόμοια τρικ, μέσω των οποίων τα συμφέροντα τα οποία ο Στουρνάρας εκπροσωπεί, επέβαλαν την είσοδο της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ, προ μιας και πλέον δεκαετίας.

  Έτσι άλλωστε εξηγείται, η δήλωση του υπουργού οικονομικών περί της «χρυσής περιόδου 1996-2001 για την ελληνική οικονομία». Μια δήλωση η οποία επιχειρεί να εξαγνίσει την πλέον σκοτεινή περίοδο της ελληνικής οικονομίας, μέσα στην οποία έλαβαν χώρα τα εθνικά εγκλήματα της κλοπής του Χρηματιστήριου Αθηνών και της παραχώρησης της άσκησης νομισματικής πολιτικής στο υπερκέντρο των Βρυξελλών. Όπως τότε, το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη έχτιζε το μύθο της οικονομικής ευμάρειας και του λαμπρού μέλλοντος, εξαπατώντας συστηματικά τους Έλληνες, κατά παρόμοιο τρόπο οι ίδιοι με τότε συντελεστές, επιχειρούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Λαού, επιδιώκοντας να πείσουν πως οι οικονομικές θυσίες δε θα πάνε χαμένες.

  Εν κατακλείδι, η κοροϊδία του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα, σε ένα τραγικό έργο του οποίου οι συντελεστές, κυβέρνηση, τράπεζες και μέσα ενημέρωσης, πράττουν από κοινού και κατόπιν συνεννοήσεως. Θα έρθει όμως η στιγμή που η Αλήθεια θα λάμψει επί των ραδιουργιών του μεταπολιτευτικού κατεστημένου, το οποίο οδήγησε στην εξαθλίωση και την ανυποληψία ένα ολόκληρο Έθνος και θα αποκαλύψει τους πραγματικούς ενόχους της σημερινής δυστυχίας. Και γι’ αυτή τη θέση, υπάρχει η ξεκάθαρα διατυπωμένη θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, για την παραδειγματική τιμωρία των προδοτών του Λαού και της Πατρίδος.