Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ με θέμα ¨ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ¨.

  Δυναμικό παρόν έδωσε και πάλι πλήθος συναγωνιστών στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για να παρακολουθήσει την ομιλία του Συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου σχετικά με το μείζον πρόβλημα του αγροτικού τομέα στην χωρά μας. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην αδυναμία του Ελληνικού Κράτους να ενδυναμώσει τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα . Ένας αγροτικός τομέας που εδώ και 30 χρόνια πλήττεται βάναυσα από τις δολοπλόκες συμφωνίες του Κράτους με την Ευρωπαϊκή Ένωση έχοντας σκοπό να αποδυναμώσει την ελληνική γεωργία ώστε να ωφεληθεί το καρτέλ μεσαζόντων και των πολυεθνικών εταιριών, το οποίο λειτούργει ως μια χοάνη διαφθοράς και κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος εις βάρος όχι μόνο των παραγώγων αλλά και του καταναλωτή.

  Επίσης οι συνεχόμενες αυξήσεις των πρώτων υλών για την καλλιέργεια της γης , η παντελής έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των αγροτών καθώς και οι λεηλασίες που γίνονται σε χωράφια από τους αποκαλούμενους «Ρομά» , είναι βασικά προβλήματα που συντελούν στην εξαθλίωση του αγροτικού τομέα.

  Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι λύσεις για όλα αυτά υπάρχουν! Και τις λύσεις αυτές μπορεί να τις δώσει μόνο η Χρυσή Αυγή μέσω του ιδεολογικού της προγράμματος .Η γη και οι αγρότες έχουν πρωτεύον θέση στο κορμό του κράτους μας .Γι αυτό και η λύση είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και οι ΔΟΜΕΣ του , όπου ο καθένας θα έχει το ρολό και τη θέση του. Η Ελλάδα μας είναι η πιο πλούσια γη στο κόσμο μπορώντας να παράξει οτιδήποτε στο Ιερό Χώμα της .ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ¨ΘΗΣΑΥΡΟ¨ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!