Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ξεπουλούν ΕΑΒ και ΕΛΒΟ, τη βάση της Εθνικής μας Άμυνας

  Ο κατήφορος της πατρίδας μας δεν έχει σταματημό με τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες που συνεχίζουν την καταστροφική τους πολιτική. Άλλο ένα φιάσκο που φτάνει στα όρια της Εθνικής προδοσίας ετοιμάζουν οι κυβερνητικές μαριονέτες του μνημονίου με θύμα την αμυντική βιομηχανία της χώρας. Το ταμείο αποκρατικοποιήσεων, γιατί έτσι ονομάζουν το ξεπούλημα οι υποτακτικοί της τρόικα, μεθοδεύουν την πώληση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων. Και δεν σταματούν εδώ. Με μια κατάπτυστη τροπολογία (214/20) επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να έχουν πρόσβαση στις απόρρητες πληροφορίες των δύο κρατικών εταιρειών.



  Οι εν λόγω εταιρείες διαθέτουν ακόμη και άκρως απόρρητα στοιχεία σχετικά με τα πυρομαχικά, οπλικά συστήματα ακόμη και πληροφορίες για την διάταξη μάχης του Ελληνικού Στρατού εξαιτίας του ότι είχαν εμπλακεί στην εκτέλεση πολλών Στρατιωτικών προγραμμάτων. Τώρα αν ρωτήσουμε ποιος εξασφαλίζει ότι τα απόρρητα των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα πέσουν σε χέρια τούρκων να περιμένουμε απάντηση; Όπως και έχει δηλώσει ο ολετήρας του Ελληνικού λαού, Στουρνάρας δεν έχει κανένα πρόβλημα. 

  Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για ό,τι αφορά την Αμυντική Βιομηχανία της χώρας: Εθνικοποίηση και επιδότηση των νευραλγικών Ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων). Αναδιάρθρωση των Διοικήσεών τους και επαναπρόσληψη του έμπειρου προσωπικού τους.