Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Καλό ταξίδι φίλε και Συναγωνιστή Δημήτρη

Αποχαιρετήσαμε τη Δευτέρα έναν καλό φίλο, ένα γνήσιο Έλληνα Αξιωματικό, έναν παλαιό Συναγωνιστή. Ο Ταξίαρχος Μούρτος Δημήτριος τίμησε τη στολή του Έλληνα Αξιωματικού, όπως αρμόζει σε έναν γνήσιο Εθνικιστή. Παρέμεινε μέχρι τέλους πιστός στην ιδέα της Πατρίδας, της Φυλής, του Εθνικισμού. Πίστεψε αταλάντευτα το δόγμα ότι ορισμένα αγαθά είναι πολυτιμότερα από την υγεία, ακόμη και από τη ζωή. Και το ακολούθησε μέχρι τέλους. Πιστός στις αρχές της Χρυσής Αυγής αγωνίστηκε μέσα σε ένα καθεστώς εχθρικό για καθετί εθνικό. Πολεμήθηκε για τις Ιδέες του μα δε λύγισε, τιμώντας όσο λίγοι τη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.

Υπέρτατη χαρά του έδωσε η εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής δικαιώνοντας τις προσδοκίες του και τους κοινούς μας αγώνες. Πολλοί συναγωνιστές θυμήθηκαν τις μέρες αυτές το μήνυμα που μας είχε στείλει αμέσως μετά τη Νίκη μας στις εκλογές.

«ΘΕΩΡΩ ΕΜΑΥΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΔΙΟΤΙ ΖΩ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ. Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ!»

Δ.Μ. ΜΟΥΡΤΟΣ

Καλό Ταξίδι φίλε και Συναγωνιστή Δημήτρη και μπορούμε να σου υποσχεθούμε ότι ο ΑΓΩΝ μας θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής νίκης