Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η Δύναμη του Παραδείγματος



Λίγους μήνες μετά την τελευταία εκλογική διαδικασία και ενώ τα πάντα στη δημόσια ζωή εξακολουθούν να κινούνται γύρω από την οικονομία, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τίποτε δεν άλλαξε στην χώρα. Κάποιοι μίλησαν για το «τέλος της μεταπολίτευσης», όμως δεν είναι έτσι και αλλοίμονο αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Ο πολιτικός χάρτης άλλαξε σίγουρα όμως οι αμετανόητοι «μεταπολιτευτές», κινούν ακόμα τα νήματα. Η μεταπολίτευση επίσης, δεν είναι μια συγκεκριμένη πολιτική περίοδος, αλλά μία ολόκληρη νοοτροπία που για να ξεριζωθεί από την Ελλάδα θα χρειαστεί επίμονη προσπάθεια.

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, παρακολουθούμε μία κακόγουστη παράσταση με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια κόμματα. Ακόμα και όσα δημιουργήθησαν με την πάροδο των ετών, βγήκαν από τα σπλάχνα του ίδιου του συστήματος. Οι δήθεν διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος έχουν οριστικά χαθεί και το μοναδικό θέμα που απασχολεί τα επιτελεία όλων των παλαιών κομμάτων, είναι η οικονομία. Είναι τουλάχιστον ειρωνικό, μιας και εκείνοι μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε θέσεις και ότι δήθεν είμαστε μονοθεματικό κόμμα.

Αν ήρθε κάτι αληθινά καινούριο στο προσκήνιο, αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, γράφει πλέον τη δική του ιστορία που μάταια προσπαθούν να κηλιδώσουν οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του λαού μας. Οι Έλληνες Εθνικιστές ασφαλώς δεν περίμεναν μια εκλογική επιτυχία για να αισθανθούν υπερήφανοι για το Κίνημα ή για να θριαμβολογήσουν. Δεν παλέψαμε με «θεούς και δαίμονες» όλα αυτά τα χρόνια, για να κερδίσουμε ψήφους ή αξιώματα ενός σάπιου καθεστώτος αλλά για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας και τις ψυχές των Ελλήνων.


Ήδη στο πρώτο εξάμηνο της κοινοβουλευτικής της παρουσίας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει την διαφορά, εκπροσωπώντας επάξια τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που την εμπιστεύτηκαν. Μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα, επεδίωξε την άμεση σύγκρουση με τα συμφέροντα που θέλουν να ταπεινώσουν τους Έλληνες. Δεν δίστασε να αναδείξει τον προδοτικό ρόλο της αριστεράς, που επί δεκαετίες λεηλάτησε τις ψήφους των λαϊκών στρωμάτων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατήγγειλε ανοικτά τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών, έφερε προς ψήφιση πρόταση νόμου για την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, ανέβασε τους τόνους για την λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο και πολλά ακόμη, με τα οποία τα σκύβαλα της «μεταπολίτευσης» δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Επιτέλους η Φωνή του Εθνικισμού ακούγεται παντού, παρά τον τηλεοπτικό αποκλεισμό που υφιστάμεθα και η μεγαλύτερη ίσως νίκη, είναι ότι όχι μόνο στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στη συνεχή λάσπη και χλεύη τους, αλλά κερδίζουμε συνεχώς έδαφος.

Βρισκόμαστε όμως στην αρχή, υπάρχει λίγος χρόνος και μεγάλα εμπόδια. Πάνω από κάθε εμπόδιο όμως, υπάρχει ο στόχος και για να φτάσουμε σ’ αυτόν απαιτείται πειθαρχία και Αφοσίωση στις αρχές μας, δεν αρκεί το 7% του εκλογικού σώματος. Αν μείνουμε στάσιμοι δεν θα έχουμε επιτύχει τίποτα. Η αναμέτρησή μας με τις δυνάμεις της παρακμής, είναι ένας αγώνας αντοχής. Για την ανατροπή αυτών των δυνάμεων και την εθνική ανασυγκρότηση, χρειαζόμαστε δίπλα μας τον λαό. Για να κερδίσουμε τις ευρύτερες λαϊκές μάζες απαιτείται συγκεκριμένη Στρατηγική και Τακτική, οι οποίες στην περίπτωσή μας απορρέουν από την Εθνικιστική Κοσμοθεωρία στην οποία και είναι ταγμένο το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, μετά τον αρχικό πανικό, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι η ανάσχεσή μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκατοντάδες άρθρα δημοσιεύθηκαν στον εγχώριο και διεθνή τύπο για τα αίτια της ανόδου των Εθνικιστών. Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για την «Βαϊμάρη» ή την οικονομική κρίση στην οποία δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οφείλει την άνοδό της. Δεν μας εξήγησαν όμως οι ειδικοί «ναζιστολόγοι» αναλυτές γιατί δεν υπήρξε αντίστοιχο κύμα Εθνικισμού  στην Ισπανία, την Ιταλία ή σε άλλες χώρες που πλήττονται από την ίδια κρίση. Πολλά πράγματα δεν υπολόγισαν σωστά, ένα από τα οποία είναι ότι εμείς – σε αντίθεση με εκείνους – πιστεύουμε αυτά που λέμε και επιπλέον τα μετουσιώνουμε σε πράξη. Η δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι το Παράδειγμα.

Οι θλιβεροί πολιτικάντηδες ζητούν από τον λαό θυσίες που οι ίδιοι αρνούνται να πραγματοποιήσουν. Οι Χρυσαυγίτες θα θυσιάσουν πρώτοι οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να δώσουν το παράδειγμα στις λαϊκές μάζες και να τις καθοδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Ο καθένας από εμάς εκπροσωπεί το Κίνημα. Η αδυναμία κάποιου, μας αποδυναμώνει συνολικά. Εδώ που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη καθώς εμείς δεν μένουμε στο απυρόβλητο. Ένα ολόκληρο σύστημα περιμένει το παραμικρό σφάλμα για να διαστρεβλώσει τα πάντα.

Ο καθένας από εμάς εκπροσωπεί το Κίνημα. Οι αρετές του καθένα ξεχωριστά, μας ενδυναμώνουν συνολικά. Ο Εθνικισμός μας δεν είναι lifestyle για «οργισμένους τραμπούκους», όπως θέλει να παρουσιάζει τα κανάλια. Είναι τρόπος ζωής, που υπαγορεύει η ίδια η φύση μας. Οι Εθνικιστές δεν είναι οι «αμόρφωτοι ανεγκέφαλοι» που διατυμπανίζει ο προοδευτικός εσμός, αλλά κοινωνοί και υπερασπιστές των Παραδόσεων του Ελληνισμού.

Ο Χρυσαυγίτης πρέπει να είναι ο Έλληνας που χρειάζεται η Πατρίδα μας σήμερα. Πρέπει να είμαστε το Παράδειγμα που θα εμπνεύσει τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας στην μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και του Εθνικισμού. Είναι ένας αγώνας Ελεύθερων Ελλήνων απέναντι στη νεοταξική δικτατορία του χρήματος και της τοκογλυφίας. Η Ελληνική νεολαία θα πρέπει να βλέπει σε εμάς, ένα πρότυπο ζωής, η οποία μάλιστα θα συνάδει με τις ανώτερες αξίες της Ιδεολογίας μας. Παράλληλα με την ατομική μας πνευματική και αισθητική εξέλιξη, ο Εθνικιστής θα πρέπει να αναζητά, τα πρόσωπα εκείνα που θα ενισχύσουν τον Αγώνα μας.
Η προσέγγιση περισσοτέρων Ελλήνων στο Κίνημά μας απαιτεί την μέθεξη των μελών μας στην Βιοθεωρία του Εθνικισμού. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η εκδοτική μας προσπάθεια της οποίας σκοπός δεν είναι η εμπορική επιτυχία αλλά η μύηση του αναγνώστη στο Φως του Ελληνισμού.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε αυτό και άλλα πολλά στο περιοδικό "Μαίανδρος" που κυκλοφορεί!