Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η υποκρισία του καθεστώτος

Χθες, ως γνωστόν, ο Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «μέλη της Χρυσής Αυγής» τον χτύπησαν, αφότου του παρέθεσαν φαντασιακούς διαλόγους, που είμαστε σίγουροι ότι μπορούσαν να διανθίστουν και πιο ποιητικά. Δεν είναι σκοπός του άρθρου αυτού η διάψευση… Αυτή έχει ήδη γίνει πρώτα από την κοινή λογική και δεύτερον από το επίσημο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος μας.

Το ζητούμενο είναι η ανάδειξη της δυσώδους υποκρισίας σχετικά με το ζήτημα της βίας, που πλήττει καθημερινώς τον Έλληνα πολίτη από τους δέκτες των τηλεοράσεων του, όπου τα αντίστοιχα γραφεία τύπου των διαπλεκόμενων κομμάτων κάνουν κυριολεκτικά «πάρτι». Χθες, λοιπόν, έγινε το προαναφερθέν περιστατικό στο ΟΑΚΑ. Πριν ακόμα περάσουν λίγες ώρες όλα τα γραφεία τύπου όλων των κομμάτων του λεγόμενου κοινοβουλευτικού τόξου εξέδωσαν αντίστοιχα καταδικαστικά δελτία τύπου, ενάντια στην βία και τα λοιπά.


Από τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος, μέχρι το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, την ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ, όλα τα κόμματα κράτησαν κοινή γραμμή καταδικάζοντας την επίθεση. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που κρατούσαν κοινή, κόκκινη γραμμή όσον αφορά την βία…  Η κοινή γραμμή είναι ότι 12 μέρες μετά την άνανδρη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Ασπροπύργου, 6 μέρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Βάρδας Ηλείας και λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη επίθεση στα γραφεία του Βόλου, δεν έχει υπάρξει κανενός είδους «καταδίκη», έστω και λεκτική από τα κόμματα της διαπλοκής. Κοινώς σε εκείνες τις περιπτώσεις κράτησαν κοινή γραμμή ΥΠΕΡ της βίας.

Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου ενέκριναν τις εν λόγω επιθέσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, ακόμα και αν την πρώτη φορά το εκλάβουμε ως σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση.

Τους έχει κάνει μεγάλη ζημιά η Χρυσή Αυγή. Γιατί θέτει τέλος στην συνεννοημένη αλληλοκάλυψη τους, στο κοινοβουλευτικό τους παιχνίδι εντυπώσεων, στο κακοστημένο παιχνίδι που παίζανε όλοι τους εναντίον του Ελληνικού Λαού. Γιατί η Χρυσή Αυγή θέτει σε κίνδυνο την «κουτάλα» τους, που η αριστερά είχε βάλει στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα κόμματα του κέντρου (δεξιά και αριστερά) στα υπουργεία. Έχουν πραγματικά λυσσάξει…

Έχουν λυσσάξει και επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις. Από τα αργυρώνητα ΜΜΕ που σπεύδουν να προωθήσουν την κάθε ψευδολογία τους, μέχρι τον παρακρατικό μηχανισμό, τον ένοπλο βραχίονα του καθεστώτος, τους λεγόμενους «αντεξουσιαστές». Όλοι επιτίθενται με κάθε τρόπο στην Χρυσή Αυγή, με κάθε τους ανάσα, με κάθε τους σκέψη, με κάθε τους πράξη.

Αυτό, σε εμάς τους Χρυσαυγίτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες που βρίσκονται σε απελπισία από την διαφθορά που όλοι αυτοί οι φαύλοι και οι διεφθαρμένοι επιβάλλανε, δείχνει ένα και μόνο πράγμα. Μας πολεμάνε όλοι άρα πάμε καλά!

Τιμητικός πραγματικά αυτός ο αγώνας, εναντίον όλων. Μόνοι εναντίον όλων, γιατί σε αυτόν τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία δεν χρειαζόμαστε κανέναν από αυτό το φαύλο καθεστώς! Ας καθήσουν όλοι οι εχθροί του Λαού απέναντι μας , εκεί που τους αρμόζει. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν τους, παρά μόνο τον Ελληνικό Λαό. Για αυτόν πολεμούμε, αυτόν μόνο θέλουμε δίπλα μας. Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές! Ζήτω Η Νίκη!

Κώστας Αλεξανδράκης

Υ.Γ.: Όσον αφορά το γεγονός ότι ο κ. Στρατούλης ήταν μάρτυρας υπερασπίσεως των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη, θα το αφήσουμε παντελώς ασχολίαστο.